Andreea Mantea, în lacrimi de ziua ei. Ce cadou i-a făcut iubitul la aniversarea a 34 de ani FOTO

Andreea Mantea a împlinit 34 de ani pe 21 septembrie, momentul fiind marcat de multe clipe de bucurie, dar și lacrimi de fericire.

22 sept. 2020, 11:39
Andreea Mantea, în lacrimi de ziua ei. Ce cadou i-a făcut iubitul la aniversarea a 34 de ani FOTO

Andreea Mantea a mărturisit că a avut parte de o zi minunată și a ținut să le mulțumească și fanilor pentru suportul pe care i l-au oferit în tot acest timp, mai ales în perioadele grele din viața ei. Vedeta a primit cel mai frumos dar de la iubitul ei, care i-a făcut o surpriză inedită chiar de la primele ore ale dimineții. Astfel, vedeta a postat imaginea în care s-a trezit pe contul de Instagram.

„#LacrimiDeFericire Vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate mesajele! Sunteți minunați! Sunteți lângă mine mereu, indiferent de situație și asta mă copleșește! Vă mulțumesc și vă doresc din tot sufletul meu, tot binele din lume!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea a postat prima imagine cu iubitul ei: „Să fii fericită şi iubită pentru că meriţi”

Andreea Mantea are o relație de 4 ani cu un producător de la Kanal D, însă ține relație departe de ochii presei și a curioșilor. Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei are și un băiețel, pe David, în vârstă de 4 ani, care a însoțit-o în Turcia pe perioada filmărilor celor două sezoane Puterea Dragostei, emisiune pe care a predat-o Cristinei Dorobanțu pentru cel de-al treilea sezon.