Andreea Mantea, însărcinată în 4 luni, de urgenţă la spital FOTO

Andreea Mantea, însărcinată în patru luni, a fost nevoită, zilele trecute, să meargă de urgență la clinică. Însoțită de doi amici, vedeta a intrat îngrijorată în unitattea medicală, dar, la ieșire, a părut să fie mult mai veselă.

31 dec. 2014, 06:53
Andreea Mantea, însărcinată în 4 luni, de urgenţă la spital FOTO

Supririnsă de paparazzi, Andreea Mantea părea foarte îngrijorată în momentul în care a ajuns, alături de doi amici de-ai săi și de câinele său, la clinica veterinară, scrie spynews.ro..

Citeşte şi Andreea Mantea radiază de FERICIRE: „Nu există nimic mai important decât venirea copilului”

Din fericire, frumoasa brunetă care e însărcinată în patru luni nu a ajuns la clinică pentru că animăluțul ar avea probleme, ci pentru un control de rutină pe care i l-a făcut câinelui ei. Grijulie, atentă să nu cadă pe gheață, Andreea a coborât de la volanul mașinii și a mers la portbagaj, locul în care câinele ei, unul de talie mare, adoră să călătorească și l-a socos, ținându-l de lesă din mașină și au intrat împreună în spitalul veterinar.

Citeşte şi Lovitură pentru Andreea Mantea. A rămas SINGURĂ de Crăciun. Ce anunţ a făcut Cristi Mitrea

„Merg regulat cu cățeii mei la clinică, așa am făcut și acum. E unul dintre cei patru câini ai mei, am făcut un control de rutină. Sunt foarte atentă cu toți patru, e important pentru mine să fie sănătoși”, ne-a spus frumoasa viitoare mămică.