Andreea Mantea radiază de FERICIRE: „Nu există nimic mai important decât venirea copilului”

Andreea Mantea a petrecut Crăciunul alături de cei dragi, a primit cadouri şi a mâncat bunătăţile specifice acestei sărbători.

26 dec. 2014, 17:35
Andreea Mantea radiază de FERICIRE: „Nu există nimic mai important decât venirea copilului”

Anul 2014 a fost unul intens pentru Andreea Mantea. A prezentat emisiunea „Petrecerea burlăciţelor”, a fost implicată în numeroase proiecte de imagine, şi, cel mai important vis, acela de a avea un copil, e pe cale să devină realitate. Vedeta a rămas însărcinată cu câştigătorul show-ului „Burlăciţa”, Cristian Mitrea, şi, după o perioadă destul de agitată, lucrurile au intrat pe un făgaş normal, în viaţa ei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Cum va arăta copilul Andreei Mantea şi al lui Cristi Mitrea FOTO

Crăciunul l-am făcut alături de familie şi de prieteni. Am primit dulciuri şi hăinuţe, dar nu cadourile sunt importante, contează mai mult gestul. A trecut perioada poftelor. Nu am avut pofte foarte mari, am mâncat sărmăluţe, piftie, porc. Nu m-am cântărit şi nici nu vreau să mă cântăresc. Sunt conştientă că o să iau câteva kilograme în plus. Cristi a fost cu mine. Revelionul o să fie la fel. Cu prietenii, o să facem lucruri normale„, a spus Andreea Mantea.

Întrebată dacă Mitrea i-a pus capul pe burtică, Andreea a răspuns: „Toată lumea face asta. Şi eu şi el, toată lumea. În 2015 îmi doresc sănătate, dacă suntem sănătoşi nu mai avem nevoie de nimic. Anul 2014 a fost cel mai important an din viaţa mea. În 2015 o să luam lucrurile aşa cum vin, nu avem planuri măreţe. O luam încet. Nu există nimic mai important pe lumea asta decât venirea copilului„.

Andreea Mantea este însărcinată în patru luni, iar vestea a făcut-o publică luna trecută.

VEZI şi Burtica Andreei Mantea, vedetă pe Internet. Prima poză face furori pe Facebook