Andreea Mantea, mesaj EMOŢIONANT înainte să NASCĂ

Andreea Mantea este tare nerăbdătoare să îşi strângă primul său copil în braţe. Deşi a declarat în nenumărate rânduri că îi este teamă de marele moment, acum că acesta se apropie cu paşi repezi prezentatoarea TV se simte încrezătoare şi gata să facă faţă marii sale provocări.

RomaniaTV.net
14 apr. 2015, 11:32
Andreea Mantea, mesaj EMOŢIONANT înainte să NASCĂ

Andreea Mantea este ca argintul viu! Deşi a acumulat câteva kilograme bune în timpul sarcinii, vedeta este implicată în numeroase proiecte profesionale şi este dispusă să muncească până când o să nască. De asemenea, fosta „burlăciţă” îşi doreşte să-i ofere copilului o viaţă frumoasă, fără lipsuri şi ştie că acest lucru nu-i uşor deloc.

Acesta este MOTIVUL pentru care Andreea Mantea se TEME de NAŞTERE: „Simt că o să mor şi o să…”

Într-un interviu acordat celor de la SpyNews, Andreea Mantea a vorbit deschis despre momentul naşterii şi despre ultimele speculaţii apărute în presa de scandal: „Sunt foarte bine. Îi mulţumesc lui Dumnezeu. Asteptăm să treacă timpul ăsta odată ca să se coacă exact cât trebuie şi să vină mai repede, să ne bucurăm de el.  Nu sunt panicată, este un moment normal, nu avem cum să fugim de el. De ieşit tot trebuie să iasă, nu avem cum să dăm înapoi şi ne îmbărbătăm pe zi ce trece. Nu are ce să fie greu. Ce poate să fie atât de greu? S-au speculat foarte multe lucruri, nu este nimic adevărat din ce s-a spus. Lucrurile stau diferit, total diferit. Cea mai mare dorinţă a mea este să închid ochii, să fiu la spital, să urmeze momentul naşterii şi gata!”.

Citeşte şi  Andreea Mantea: „Eu nu o să îmi cresc singură copilul!”