Andreea Mantea, momente emoţionante cu băieţelul ei, David

Andreea Mantea a început numărătoarea inversă până în momentul în care îşi va strânge la piept bebeluşul. Pe ultima sută de metri, vedeta îşi vizitează medicul des, pentru a se asigura că sarcina este în regulă, iar la ultima vizită a avut parte de o surpriză neaşteptată.

23 mai 2015, 18:45
Andreea Mantea, momente emoţionante cu băieţelul ei, David

UPDATE Andreea Mantea a născut 

Andreea Mantea a născut şi este în culmea fericirii. Miercuri dimineaţa, vedeta TV a devenit pentru prima oara mamică. Frumoasa prezentare a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Andreea Mantea a născut şi este în culmea fericirii. Miercuri dimineaţa, vedeta TV a devenit pentru prima oara mamică. Frumoasa prezentare a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.Emoţionată pentru întâlnirea cu fiul ei, Andreea Mantea a început să nu mai doarmă. Vedeta a fost la medicul ginecolog pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte venirea pe lume a micuţului David şi a avut parte de o surpriză în momentul ecografiei. În cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars, frumoasa brunetă a mărturisit că micuţul şi-a arătat afecţiunea şi firea năstruşnică. 

SURPRIZĂ DE PROPORŢII! Andreea Mantea a primit o VIZITĂ SURPRIZĂ înainte să nască

„În timpul ecografiei, David şi-a băgat degeţelul în gură. A fost extrem de emoţionant momentul. Abia aştept să nasc şi să îl strâng în braţe”, a mărturisit Andreea Mantea, la Antena Stars.

Andreea Mantea, gravidă în nouă luni, speriată de moarte