Andreea Mantea, oprită de Poliție în trafic. „Ce credeţi? I-au spus că se vede că a consumat mult alcool!”

Andreea Mantea a povestit că se îndrepta spre casă când a fost oprită, în miez de noapte, de un echipaj de Poliție. Vedeta s-a amuzat teribil, după ce auzit remarca pe care oamenii legii au avut-o la adresa șoferului ei.

07 iul. 2022, 22:53
Andreea Mantea, oprită de Poliție în trafic. „Ce credeţi? I-au spus că se vede că a consumat mult alcool!”
Andreea Mantea, oprită de Poliție în trafic

Andreea Mantea, oprită de Poliție în trafic. Prezentatoarea TV a povestit că la volanul mașinii se afla șoferul ei. Polițiștii l-au testat să vadă dacă a consumat alcool, apoi i-au spus că se vede pe fața lui că a băut înainte de a se urca la volan!

Dieta prin care Andreea Mantea a slăbit peste 10 kilograme în timp record. Trucul la care a recurs vedeta

„Și ce credeți? Nu ne-a oprit Poliția ore în șir de condus, nicăieri unde am fost și când am ajuns la noi la intersecție, de mai aveam două minute până acasă, hop și ei. I-au zis șoferului că se vede că a consumat mult alcool și că asta le inspiră fața lui. Bineînțeles, rezultatul a fost negativ. Ne-am amuzat foarte tare, așa o să-i zic șoferului meu de acum înainte, gata!”, a povestit Andreea Mantea. Şoferul vedetei a încercat să explice că este doar obosit și că a condus multe ore în ziua respectivă. Rezultatul alcooltestului a fost negativ, spre amuzamentul Andreei Mantea.

Boala incurabilă de care suferă Andreea Mantea. Şi fiul ei o moşteneşte! Diagnostic teribil al medicilor

Andreea Mantea prezintă „Casa iubirii” la Kanal D, show care este filmat în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero,. Construcţia este unică în România și a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii complexe.