Andreea Mantea, pozată goală în cadă de iubit! Detaliul INCENDIAR observat în imagine FOTO

Andreea Mantea nu își dorește încă să facă publică vreo poză cu bărbatul aături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Recent, vedeta a fost pozată goală în cadă chiar de iubitul misterios și toată lumea a observat un detaliu din imagine.

27 feb. 2020, 11:20
Andreea Mantea, pozată goală în cadă de iubit! Detaliul INCENDIAR observat în imagine FOTO

Andreea Mantea s-a răsfățat cu o baie în cada plină cu spumă. La un moment dat, ea i-a cerut iubitului său să-i facă o poză în timp ce stătea în cadă complet dezbrăcată, iar în mâini ținea cu multă atenție o inimă din spumă.

Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei” le-a dezvăluit fanilor ei cine a pozat-o într-un moment atât de intim, iar altora le-a spus că bărbatul cu care se află într-o relație nu este tatăl copilului său, Cristi Mitrea.

Cristina, una dintre susținătoarele Andreei Mantea, a răspuns unei tinere care a întrebat dacă se iubește din nou cu luptătorul de MMA: „Nu, mai sus a spus… fiți mai atenți la ce citiți” – comentariul îl puteți vedea la una dintre pozele din galeria foto a articolului.

Cine este noul bărbat din viaţa Andreei Mantea. Fiul vedetei a dat-o de gol

„Superbă, dar și inimioara de spumă!”, „Îmi pare rău, Mantea că nu îți plac relațiile serioase… ești o femeie foarte frumoasă și cred că puiul tău de copil ar fi avut viața mult mai fericită alături de tatăl lui”, „Dar,, până la urmă, e treaba femeii dacă face sau nu publică relația ei. E dreptul său să facă ce vrea cu viața ei și nu înteleg de ce ești atât de pornită și de ce o cerți? Vedeți-vă, fraților de viața voastră, nu, de a altora! Curiozitatea vă omoară, fraților”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Andreea Mantea are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la „Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.