Cine este noul bărbat din viaţa Andreei Mantea. Fiul vedetei a dat-o de gol

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, le-a împărtăşit fanilor săi, printr-un videoclip pe Youtube, câteva detalii din noua viaţa ei din Turcia. Un detaliu a dat-o de gol pe vedetă, care iubeşte din nou.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 10:17

Vedeta vorbeşte despre experienţa sa în Turcia, unde locuieşte împreună cu fiul său, iar în videoclipul cu pricina aceasta poartă o discuţie cu David. Cel mic, se pare, că nu poate alege între două colege de la grădiniţă, însă se pare că ar înclina spre Ana, cu care uneori nu se înţelege, exact ca mama sa cu Adi.

Citeşte şi: Andreea Mantea, surprinsă de Revelion cu iubitul la Istanbul. Fotografia care i-a dat de gol

„Mi-e greu să aleg o fată. Nu știu ce fată să aleg. Una e mai frumoasă decât cealaltă. Unul pentru toți și toți pentru unul. Da, știu, dar uneori nu ne înțelegem, la fel cum nu te înțelegi tu cu Adi” , spune David. 

Andreea Mantea a izbucnit într-o criză de râs în momentul în care David a dat-o de gol, ba chiar i-a reproşat acestuia că asta a avut de gând. „Tu ai de gând să mă dai de gol?”

Andreea Mantea şi-a pierdut copilul în Turcia

Andreea Mantea a trecut prin clipe grele în în locuința care îi este pusă la dispoziție în Istanbul, unde filmează pentru emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Vedeta a dezvăluit că i s-au stricat frigiderul, hota și mașina de spălat, după care a cedat și centrala.loading...
Partenerii noștri