Andreea Mantea, probleme de sănătate în miez de noapte după ce a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită pe care o are: „Simt că mor, Doamne fereşte, mă las pe mâna Divinităţii”

În urmă cu mai mult timp, Andreea Mantea a spus că  suferă de o boală autoimună și când se supără se umflă 10 kilograme. Acest diagnostic l-ar fi primit în urma unor alergii. Tratamentul adecvat face ca boala să fie ţinută sub control, dar recent a anunţat că renunţă la el.

02 mart. 2024, 09:04

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună, iar, după ce a întrerupt tratamentul, i s-a făcut rău în miez de noapte. Vedeta este destul de discretă când vine vorba de viața personală, însă acum a decis să povestească momentele de panică prin care a trecut, după ce i s-a făcut rău în timpul nopții.

Prezentatoarea TV a mărturisit, în cadrul unui interviu, că s-a simțit foarte rău într-o seara, însă a avut norocul că sora sa era alături de ea. Andreea Mantea susține că i s-a făcut rău după ce a mâncat puțină slană cu ceapă. Vedeta susține că și-a sunat sora la ora 2 noaptea, deoarece nu știa ce să mai facă ca să-și revină.

Ador răbdarea pe care o are cu mine, asta ador la ea (n.r- la sora ei). Azi-noapte îmi era un rău… Am mâncat ceva… Știam că o să mi se facă rău, dar cu toate astea îmi era atât de poftă, încât…La ceapă, am devenit alergică la ceapă. Aveam o slană bună și am gustat, un pic am mâncat și mi s-a făcut un rău, Doamne ferește. Am zis că mor. La 2 noaptea am început să-i scriu: „Eu simt că mor, asta este, îți las mașina, îți las casa”. Ea avea răbdare să îmi suporte mie alintarea. Și a stat cu mine, eu am trezit-o din somn cu mesajele mele. Când m-am trezit de dimineață, m-am trezit cu zâmbetul pe buze.Am ținut-o vreo 40 de minute să mă alint acolo că mor, că îmi e rău. Fiind sora mai mare e normal să îmi suporte alintarea”, a povestit Andreea Mantea, pentru Unica.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui” ,  dezvăluia Andreea Mantea la „Teo Show”, acum ceva timp.

Vedeta a recunoscut că a apelat de mai multe ori la terapii. ”Chiar cred că oamenii pot vindeca absolut orice problemă. Noi le ținem, noi nu vrem să le vindecăm. Știi care este vindecarea supremă? Fericirea. Un om fericit nu poate fi un om bolnav”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D, la interviurile Fresh by Unica.

Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. „Cred în divinitate!”

Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. Într-un interviu acordat pentru Unica, vedeta a împărtășit că suferă de o boală autoimună care îi provoacă alergii și probleme de greutate. Desi a fost necesar să ia zece pastile pe zi,  a decis să întrerupă tratamentul și să se bazeze pe credința sa în divinitate. Motivația sa a fost că nu a considerat corect să ceară ajutor divin și, în același timp, să continue să ia medicamente.

Citeşte şi: Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu. Cum a fost surprinsă Maria Popescu pe străzile din Bucureşti FOTO

Deși este conștientă că boala autoimună nu va dispărea niciodată complet, Andreea Mantea a spus că este mulțumită că progresul acesteia s-a oprit, chiar dacă nu a dispărut complet. A subliniat că aceasta este o decizie personală și că nu o recomandă altora, dar a simțit că este cea mai înțeleaptă pentru ea în acel moment.

„Cred în divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare. Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună. Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine”, a declarat prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Vrăjitoarea Sidonia susţine că a prevestit crima din Padina. „Victima era blestemată. Ursita lui a fost să moară!” VIDEO

Pe lângă provocările legate de sănătate, Andreea Mantea a vorbit și despre dezamăgirile pe care le-a întâmpinat în viață și cum le-a transformat în învățăminte. Deși a fost rănită de mulți oameni în trecut, ea a reușit să păstreze încrederea în sine și să învețe să simtă și să recunoască sinceritatea oamenilor din jurul său.

„Înainte credeam foarte ușor în oameni. Și mi-o luam de fiecare dată. Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită, rănită, rănită. Apucam fiecare bucățică de pe jos și mă chinuiam să le lipsesc. Reușeam și apoi iar eram dezamăgită. Am fost atât de dezamăgită de oameni cum n-am crezut c-o să fiu vreodată. Și m-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam. Cele mai mari șocuri le-am avut. A fost crunt. Dar nu am devenit aia scorțoasă, care nu are încredere în nimeni. Am ajuns să simt. Eu știu dacă omul ăla mă minte sau nu mă minte”, a mai spus Andreea Mantea.