Cum va arăta copilul Andreei Mantea şi al lui Cristi Mitrea? FOTO

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea vor deveni părinţi anul viitor. Însărcinată cu primul său copil, Andreea Mantea este foarte nerăbdătoare să îşi cunoască bebeluşul, însă cum mai este mult până atunci, vedeta doar îşi imaginează dacă copilul va avea mai multe trăsături de la ea sau de la partenerul său.

RomaniaTV.net
15 dec. 2014, 09:14

Andreea Mantea este în primul trimestru de sarcină, iar nerăbdarea de a afla cum va arăta micuţul devine tot mai mare pentru toată lumea pe măsură ce timpul trece. Cei de la SpyNews au dezvăluit însă primele imagini cu copilul celor doi, imagini realizate cu ajutorul unei aplicaţii.

Andreea Mantea şi-a scos burtica de gravidă la plimbare FOTO

Din totdeauna se ştie că dacă bebeluşul va fi băieţel va semănă cu mai mult cu mama, în dacă bebeluşul va fi fetiţă va semăna mai mult cu tatăl, însă, în cazul lor lucrurile stau puţin altfel. În ambele cazuri, cel mic va semăna cu tatăl sau cel puţin îi va moşteni culoarea ochilor.

Andreea Mantea a anunţat acum o lună că este însărcinată şi că urmează să aibă un copil cu alesul inimii ei de la „Burlacul”, Cristi Mitrea. Deşi în acea perioadă cei doi erau certaţi, aceştia s-au împăcat de dragul copilului.

Citeşte şi  DECIZIA ŞOC a Andreei Mantea şi a lui Cristi Mitrea în privinţa copilului. Ce au făcut cei doi FOTO