Andreea Mantea s-a întors în casa lui Cristian Mitrea FOTO

Andreea Mantea şi câştigătorul show-ului "Burlăciţa" au trăi o poveste de dragoste cu năbădăi, s-au despărţit, iar acum se pregătesc să devină părinţi.

20 nov. 2014, 07:00

Deşi vestea că Andreea este însărcinată l-a luat prin surprindere, iată că între timp lucrurile au intrat pe un făgaş normal, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro dovedesc că totul merge bine între ei.

Frumoasa brunetă a fost surprinsă la ceas de seară, într-o cu totul altă zonă decât cea în care locuieşte. A parcat maşina, după care a strâns de pe bancheta din spate mai multe pungi. Probabil că înainte de a ajunge la destinaţie, Andreea făcuse o vizită fulger prin magazine, dar şi printr-un supermarket.

A luat tacticoasă toate cumpărăturile, după care s-a îndreptat spre locuinţă. Surprinză! În prag o aştepta Cristian Mitrea, care i-a luat imediat bagajele din braţe, semn că vizita ei nu l-a luat pe nepregătite.

De când au aflat că vor deveni părinţi, cei doi îndrăgostiţi locuiesc din nou împreună, iar Andreea este o adevărată gospodină, bruneta venind acasă cu lucrurile de care are nevoie, semn că nu vrea să abuzeze de iubitul ei, chiar dacă totul îi este permis în această perioadă.

VEZI ŞI Cristi Mitrea, lovitură pentru însărcinata Mantea: „Noi suntem despărţiţi şi punct”