Andreea Mantea se mută în Turcia, împreună cu fiul ei şi cu bona! S-a aflat MOTIVUL

Andreea Mantea va pleca de la emisiunea "Te vreau lângă mine" şi se va ocupa de show-ul "Puterea dragostei". Cum acesta se va transmite din Turcia, unde există deja o casă amenajată pentru concurenți, vedeta se pregătește pentru o relocare temporară în țara șefilor ei.

06 nov. 2018, 10:32
Andreea Mantea se mută în Turcia, împreună cu fiul ei şi cu bona! S-a aflat MOTIVUL

Andreea Mantea va sta la Istanbul cât se va transmite „Puterea dragostei” la Kanal D. Vedeta și-a negociat noul contract în așa fel încât să poată pleca nu doar cu fiul ei, David, cum era firesc, ci și cu bona, absolut necesară în orele când ea filmează, trustul acoperind toate cheltuielile de cazare și transport, scrie Libertatea.

Andreea Mantea, experienţă traumatizantă! „Am făcut pe mine de durere!” FOTO

Andreea Mantea se va muta pe toată perioada filmărilor la Istanbul, însă cel mai probabil în week-end-uri va reveni în România, mai ales că un zbor pe ruta București-Istanbul nu durează mai mult de 45 de minute.

Franciza noului reality-show matrimonial, care va fi difuzat, cel mai probabil, din primăvara anului viitor, este deținută de compania-mamă a Kanal D, cu sediul în Istanbul. Emisiunea e deja difuzată în Turcia.