Andreea Mantea şi-a arătat silueta la Teo Show: „Scoabă te-ai făcut!” VIDEO

Andreea Mantea a făcut show la Teo Terandafir, care a surprins-o cu imagini inedite din tinereţea prezentatoarei de la Kanal D.

20 mai 2022, 17:33

Andreea Mantea a slăbit destul de mult în ultima vreme, iar Teo Trandafir a fost surprinsă atunci când vedeta a intrat în platou.

Bruneta este foarte mândră de progresele pe care le-a făcut în ultima vreme și a constatat că sunt multe haine care acum îi sunt largi. “Sunt foarte mândră, am vrut să mă îmbrac astăzi, dar îl țin pentru mâine. Am venit eu la un moment dat și mă plângeam că nu mă mai încape nimic.

Andreea Mantea, nemulțumită de condițiile de la Kanal D: „După ce că e urât, nici nu funcționează”
Am vrut să merg la Teo și să-i arăt că-mi vin pantalonii de la costum. Nu că îmi vin, cad de pe mine.”, a spus Andreea Mantea la Teo Show, la Kanal D.

La un moment dat, Andreea Mantea s-a ridicat de pe canapea pentru a-și etala silueta subțire. Vedeta și-a scos cureaua pentru a le demonstra celor din platou că pantalonii aproape cad de pe ea.

“Scoabă te-ai făcut!”, i-a spus Teo Trandafir prezentatoarei de la Casa Iubirii.  “Mă, nu ți-ai luat pantaloni cu 7 numere mai mari?”, a întrebat-o, în glumă, Mihai Mitoșeru.

Dieta cu care a slăbit Andreea Mantea

Andreea Mantea a slăbit miraculos în ultima perioadă. Mai exact, în doar câteva săptămâni, vedeta a dat jos 10 kilograme. Cu toate acestea, spune că nu a fost deloc ușor să scape de kilogramele nedorite.

Regimul pe care l-a ținut a fost unul strict, a fost nevoită să renunțe la zahăr, dar a făcut și mult sport în paralel. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a spus ce produse nu a consumat în această perioadă. „Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. O fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată. Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.

Andreea Mantea nu se mai ascunde! A confirmat că s-a despărțit de iubitul ei. „Nu mai puteam, era toxic. Ultimul lucru toxic din viața mea”
Nu foloseam nici îndulcitori. Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor. Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos. Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok’, a declarat vedeta.

 

Andreea Mantea are casa invadată de furnici
Andreea Mantea a avut parte de o surpriză neplăcută după ce furnicile i-au invadat casa. Prezentatoarea și fiul ei, David, sunt speriați de ele, dar nu vor să le omoare.

“Căsuța lor e mai mare decât casa noastă. Cred că e o ramificație în casa noastră, ies din parchet, au ros, și-au făcut o găurică de zici că sunt termite. Mi-e milă, eu nu omor. A ajuns să-mi fie frică ele. (…). David zice o nu, avem este tot furnici, uite și în mașină, peste tot. (…) M-am dus la bucătărie și a văzut o bucată de carne cum merge. N-am văzut așa ceva în viața mea.”, a povestit prezentatoarea de televiziune.

Vedeta a apelat la o soluție simplă, dar care a alungat o mare parte din furnici. Când am văzut că ele deja acționează, am pus sare, că am înțeles că nu mai vin.”, a mai spus ea.