Andreea Mantea și-a încheiat colaborarea: „Mi s-a terminat contractul”. Cu cine va fi înlocuită

Andreea Mantea și-a încheiat colaborarea. Pe lângă jobul de prezentatoare la Kanal D, vedeta a mai prezentat și galele RXF din Las Vegas, casinou care finanțează celebrele lupte din cușcă, unde vedeta e amfitrionul, alături de Mihai Mitoșeru

10 feb. 2024, 16:26
Andreea Mantea și-a încheiat colaborarea: „Mi s-a terminat contractul”. Cu cine va fi înlocuită
Andreea Mantea și-a încheiat colaborarea

Andreea Mantea și-a încheiat colaborarea. Până acum, prezenta extragerile de la Las Vegas, de trei pe an, acolo unde se acordă premii în mașini, vacanțe și bani! Începând cu luna martie, bruneta nu va mai face asta, deoarece colaborarea a luat sfârșit.

Andreea Mantea și-a încheiat colaborarea

Mi s-a terminat contractul, pentru perioada asta am semnat. Atât am putut! Mai mult nu am ce să zic, atât a durat”, a dezvăluit Andreea Mantea, potrivit Cancan.ro.

Locul ei va fi luat de Lavinia Tîrzianu, nimeni alta decât prezentatoarea emisiunii galelor RXF, alături de Ionuț ”Pitbull” Atodiresei. Ea va conduce extragerile care se întind pe lunile martie, aprilie și mai, urmând să renegocieze contractul și pentru următorul an.

Lavinia Tîrzianu ajungea cunoscută în showbiz odată cu emisiunea ”Folclorul sub lupă”, de pe Etno TV, pe care a prezentat-o timp de nouă ani. În octombrie 2021, Lavinia a semnat cu Antena 1, dar, după cinci luni de activitate la Acces Direct, a ales Kanal D. S-a implicat în proiectul matinal, ”Dimineața cu noi”, care nu a avut, însă, viață lungă. Lavinia a ajuns, astfel, la galele RXF, pe care le prezintă și acum, alături de Ionuț ”Pitbull” Atodiresei.

Citește și: Ce relație are Andreea Mantea cu fiul ei. Prezentatoarea a recunoscut tot: „Mă sperie foarte tare”

Afecțiunea incurabilă de care suferă Andreea Mantea

Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că se luptă de ani buni cu o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap. Din păcate, afecțiunea nu poate fi tratată, ci ținută sub control cu ajutorul medicamentelor.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ‘Casa Iubirii’, a recunoscut că a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în urmă cu ani buni. Pentru că nu există remediu pentru ea, vedeta este nevoită să ia un tratament pentru tot restul vieții.

Conform declarațiilor făcute de aceasta, boala îi provoacă fluctuații de greutate și diferite alergii. Doctorii i-au interzis să consume mai multe alimente, așa că are mare grijă la ceea ce mănâncă. (Vezi AICI mai multe detalii)