Andreea Mantea, veste de ultimă oră primită de la şefii Kanal D. Ce se întâmplă cu show-ul „Puterea Dragostei”

Primul sezon de la "Puterea Dragostei", emisiune care și-a câștigat un loc aparte în inimile românilor, se apropie de final. Recent a avut loc castingul pentru pentru cel de-al doilea sezon al show-ului difuzat la Kanal D, la care a participat chiar și Andreea Mantea, prezentatoarea proiectului de televiziune care este înregistrat în Istanbul.

27 iun. 2019, 13:52
Andreea Mantea, veste de ultimă oră primită de la şefii Kanal D. Ce se întâmplă cu show-ul „Puterea Dragostei”

Sezonul al doilea din Puterea Dragostei de pe Kanal D va debuta luni, 15 iulie, de la ora 11:00. Emisiunea de tip matrimonial, prezentată de Andreea Mantea, va fi difuzat în două reprize, de luni până vineri, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, iar gala eliminatorie va avea loc în fiecare sâmbătă după-amiază, de la ora 15:30, anunță Kanal D.

Andreea Mantea, MOTIVUL-ŞOC pentru care pleacă de la „PUTEREA DRAGOSTEI”. „Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii!”

Castingul pentru cel de-al doilea sezon se află în desfășurare și deja a avut loc în București la sfârșitul săptămânii trecute și urmează să ajungă la Cluj-Napoca.

Formatul presupune ca șase femei și șase bărbați să locuiască separat, însă vor petrece opt ore pe săptămână împreună. Publicul are un rol esențial, formatul presupe ca oamenii din fața televizorelor să își voteze săptămânal favoritul. Cine atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani. Emisiunea este filmată în Turcia, într-o casă specială amenajată pentru concurenți.


loading...