Andreea Marin a ajuns la psiholog în timpul căsniciei cu Bănică

Andreea Marin Bănică a făcut o serie de dezvăluiri intime, în urmă cu două luni, la lansarea unei cărţi la Baia Mare. Atunci Zâna Surprizelor a mărturisit că a suferit de depresie şi cel care i-a fost alături şi a îndrumat-o către un psiholog a fost Ştefan Bănică Jr.

10 ian. 2013, 20:03
Andreea Marin a ajuns la psiholog în timpul căsniciei cu Bănică

Andreea Marin Bănică a vorbit în urmă cu două luni despre perioada dificilă din viaţa ei când a suferit de depresie. Andreea a mărturisit că cel care a convins-o să meargă la psiholog a fost chiar soţul său, Ştefan Bănică.

În ciuda refuzurilor fostei zâne de a-şi accepta starea depresivă, aceasta a fost dusă de artist la un doctor psiholog.

„Am reacţionat negativ prima dată: «De ce să merg la psiholog, mă crezi nebună?», a mărturisit Andreea. Acum, după ce a trecut peste problemele ei, Andreea Marin a afirmat că depresia este o boală şi că trebuie tratată cu atenţie. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize Surprize” a mai spus şi că a ascuns faptul că a apelat la ajutorul unui psiholog pentru că nu a dorit „să-îi plângă nimeni de milă”.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat, joi, că au decis, „de comun acord”, să pună capăt mariajului de şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Violeta, în vârstă de cinci ani.

Citeşte şi: MOMENTE TENSIONATE pentru cuplul Marin-Bănică. Vezi în ce scandaluri au fost implicaţi