Andreea Marin A CONFIRMAT. Ce se întâmplă după doi ani de relaţie cu diplomatul Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin se iubeşte de aproape doi ani cu diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu. Acesta s-a reîntors în România pentru "Zâna Suprizelor".

20 mart. 2019, 15:21
Andreea Marin A CONFIRMAT. Ce se întâmplă după doi ani de relaţie cu diplomatul Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin s-a despărţit în 2016 de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk şi şi-a regăsit fericirea în braţele lui Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Deşi au început o relaţie la distanţă, acum Andreea Marin şi partenerul ei au ajuns să locuiască împreună.

Andreea Marin, mărturisire-şoc: a fost la un pas SINUCIDERE. „Este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect!”

„Zâna” a făcut mărturisiri despre relaţia cu iubitul ei, declarând cu sinceritate că dragostea a schimbat-o enorm, într-o emisiune TV.

„Eu cred că fericirea se vede pe chipul unui om. Sunt femeie la casa mea. Mă simt iubită şi iubesc. Este omul care mă sprijină din spate. E foarte priceput în zona de construcţii. Este un moment de împlinire după doi ani în care am aşteptat. Suntem împreună cu fetiţa noastră şi cu necuvântătoarele noastre. Îndrăgostită, loială, cu o mare putere de a muta munţii din loc. Sunt răsfăţată de bărbatul meu şi de copilul meu, dar nu stilul ăla de răsfăţ, ci alintată”, a declarat Andreea Marin.


loading...