Andreea Marin a lansat cartea „Nu există nu se poate”. Imagine rară alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a lansat cartea "Nu există nu se poate", joi, 17 martie. Vedeta a organizat un eveniment elegant cu această ocazie, unde au fost prezente mai multe vedete din showbiz, dar şi iubitul, Adrian Brâncoveanu, şi fiica ei, Violeta.

18 mart. 2022, 10:00
Andreea Marin a lansat cartea „Nu există nu se poate”. Imagine rară alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin a lansat cartea "Nu există nu se poate"

Andreea Marin a lansat cartea „Nu există nu se poate”. Locaţia unde s-a desfăşurat evenimentul a fost chiar casa vedetei, unde a amenajat un spaţiu special. Încasările obținute în urma vânzărilor cărții au o destinație umanitară și merg înspre Fundația Prețuiește Viața.

La lansare, Andreea a avut parte de o revedere emoționantă. Gabriel Coveșeanu, fostul ei coleg de la „Surprize, surprize”, a venit să-i fie alături la eveniment.

Citeşte şi: Andreea Marin a slăbit 7 kilograme într-o lună şi jumătate. A renunţat la un singur aliment: „E o mare diferenţă”

Zâna Surprizelor a fost extrem de fericită, deoarece l-a avut alături pe iubitul ei, fostul consul Adrian Brâncoveanu. Ieșirile lor mondene ale sunt extrem de rare, din acest motiv toată lumea a fost cu ochii pe ei la eveniment. Pe Andreea Marin și pe Adrian Brâncoveanu îi despart 11 ani, însă diferența de vârstă nu a contat, iar relația lor, care durează din mai 2017, este mai solidă ca oricând.

Andreea Marin a lansat cartea „Nu există nu se poate”

Andreea Marin a purtat o rochie spectaculoasă, complet albă, cambrată și cu mâne bufante, accesorizate cu pene.  „Sunt 84 de interviuri și 41 sunt în acest volum. Celălalt volum va fi lansat în toamnă. Am învățat de la tata, el mereu îmi spunea nu există nu se poate! Mai ales atunci când mi-era greu. Momentul când a murit mama mea a fost cel mai greu din viața mea. Atunci mi s-a prăbușit lumea și l-am renegat pe Dumnezeu”, a declarat Andreea, pentru Click.ro.

Vedeta a spus povestea cărții pe care a lansat-o și a anunțat că va urma și al doilea volum, în toamnă. „Am pus o parte din inima mea, dar și file din povestea vieții mele în acest volum, cu speranța că experiențele pe care le-am trăit vă vor fi de folos, prin pilda lor. Volumul 1 al cărții conține și 41 de mărturii impresionante ale personalităților ce s-au aflat odinioară în fața microfonului meu, în interviurile “Nu există nu se poate!”, doar jumătate dintre acestea se află în volumul 1, iar încă pe atâtea vor putea fi descoperite în toamnă, în cel de-al doilea volum.

Nu am putut alege, toate sunt valoroase și prețuiesc fiecare om care s-a deschis cu încredere în fața mea, așa că am lăsat hazardul să aleagă pentru mine cine sunt cei ce intră în primul volum, precum și cei pe care îi veți descoperi în paginile ce vor ajunge în mâinile voastre în preajma zilei de Sfântul Andrei„, a declarat Andreea Marin, potrivit sursei menţionate mai sus.