Andreea Marin, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: „Am încercat să scap, dar s-a ţinut de mine”

Andreea Marin a vorbit despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu. Cele două mereu au fost în atenţia publicului, nu doar prin prisma meseriei pe care o au, ci şi prin divergenţele pe care le-au avut de-a lungul timpului. Ambele au fost căsătorite cu Ştefan Bănică Jr.

14 mart. 2022, 08:28
Andreea Marin, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: „Am încercat să scap, dar s-a ţinut de mine”
Andreea Marin, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu

Andreea Marin, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu. “Cum te înţelegi cu Mihaela Rădulescu” a fost întrebarea pusă de Cătălin Măruţă în cadrul podcastului său, “Acasă la Măruţă”.

Cele două au fost la mai multe emisiuni împreună, ultima fiind “Masked Singer”, unde Andreea a fost Muma Pădurii, iar Mihaela a fost în juriu. Însă Zână a mărturisit că, deşi s-au înţeles bine la aceste show-uri, ea şi Mihaela nu au nimic în comun şi nu păstrează legătura de vreun fel, în afara platourilor de filmare.

Citeşte şi: Gestul emoţionant făcut de Andreea Marin. La ce a renunţat pentru a-l ajuta pe tatăl ei să-şi plătească datoriile

Andreea Marin, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu

Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi.

E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine„, a spus Andreea Marin, la podcastul „Acasă la Măruţă”.

Cele două au lăsat în urmă o rivalitate de 20 de ani, inclusiv ulimul scandal, izbucnit după ce Diva de la Monaco a folosit cuvintele „vita de Marin” atunci când s-a referit la „Zâna Surprizelor”, într-o convorbire cu fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, interceptată de DNA!

Mihaela Rădulescu a avut o reacție absolut fabuloasă, atunci când a realizat cine s-a ascuns sub masca Muma Pădurii. „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. Șapte ediții am zis că e bărbat, după care m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus jurata Masked Singer, care apoi a postat pe Instastory câteva cuvinte despre succesul Andreei Marin, dar și o poză în care cele două dive se îmbrățișează. „Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă! Well done, Andreea!”,. a scris Mihaela Rădulescu.