Andreea Marin a răbufnit pe Internet. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Nu vă lăsați păcăliți”

Andreea Marin a răbufnit pe Internet. Vedeta nu s-a mai putut abține și a reacționat la mesajele care au început să circule despre ea în mediul online. Mai mult, a venit cu lămuriri pentru ca fanii ei să nu cadă în plasa acestor platforme care se folosesc de persoane pentru a câștiga bani.

01 mart. 2024, 13:44
Andreea Marin a răbufnit pe Internet. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Nu vă lăsați păcăliți”

Andreea Marin a răbufnit pe Internet. Se spune că faima și celebritatea vin la pachet și cu unele lucruri mai puțin plăcute. Ei bine, în cazul fostei prezentatoare, se potrivesc aceste vorbe. Recent, imaginea ei a fost folosită în mod ilegal de un site pentru promovarea anumitor produse, iar vedeta a ținut să tragă un semnal de alarmă.

Citește și: La 11 ani de la divorț, Andreea Marin și Ștefan Bănică încă se consultă în privința educației Violetei, fiica celor doi. ”Decidem împreună, o iubim nespus”

Andreea Marin a răbufnit pe Internet

Aceasta este o reclamă falsă, care folosește imaginea mea fără acceptul meu, așadar nu va lăsați păcăliți și nu cumpărați acest produs! Doar ceea ce vedeți postat pe canalele mele oficiale, acesta de Instagram și sus în bio îl găsiți pe cel de Facebook, este real și are legătură cu mine.

Mulțumesc vouă, celor ce îmi semnalați în mesaje private astfel de ilegalități. (n.r. nume brand) nu există pentru mine și dacă recurge la furt de imagine pentru a se promova, este clară și lipsa calității sale”, a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

Nu este pentru prima dată când imaginea vedetei a fost folosită de anumite site-uri pentru promovarea unor produse. În urmă cu aproape 2 ani, Andreea Marin a fost victima unei escrocherii asemănătoare.

Dragii mei, când vedeți o asemenea „reclamă” oriunde, pe un site, pe o pagină a unei publicații online, e important să știți două lucruri:

1) este un fals, nu o știre sau reclamă reală, cineva se folosește de imaginea mea ca să vă atragă, să creeze curiozitate și să vă păcălească, în final, e lesne de înțeles că e realizatAnă fără acordul meu și dacă nu sunteți siguri, totuși, mai bine intrați la comentarii pe paginile mele de Facebook și Instagram, semnalați și întrebați, comentariul la vedere, să îi avertizăm astfel și pe ceilalți, nu în privat;

2) nu dați click pe acel link indicat lângă poză, pentru că puteți avea încă o surpriză neplăcută, informațiile voastre pot fi colectate și folosite în mod nedorit de către cei din spatele acestei escrocherii, în detrimentul dvs. Un gând bun!„, spunea Andreei Marin.