Andreea Marin, impresionată de fiica ei, Violeta. Tânăra nu are aceleași interese ca fetele de vârsta ei: „Mai rar în ziua de astăzi”

Andreea Marin a fost uimită de ceea ce i-a spus fiica ei. Ajunsă la 16 ani, Violeta are preocupări diferite față de majoritatea adolescenților.

14 feb. 2024, 14:13
Andreea Marin, impresionată de fiica ei, Violeta. Tânăra nu are aceleași interese ca fetele de vârsta ei: „Mai rar în ziua de astăzi”
Andreea Marin, uimită de ceea ce i-a spus Violeta

Andreea Marin s-a implicat foarte mult în educația fiicei sale, Violeta, iar acum se mândrește cu învățăturile pe care i le-a dat. La 16 ani, adolescenta nu vrea faimă, deși ar putea să o aibă oricând. De curând, tânăra și mama sa au avut o discuție surpinzătoare.

Prezentatoarea TV și-a dorit foarte mult să devină mamă și și-ar dori chiar și acum să aducă un copil pe lume. Dar, deocamdată trăiește experiența de părinte și se ocupă exclusiv de Violeta. Fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. a ajuns la vârsta adolescenței și își dorește să studieze în străinătate și se implică în proiecte de voluntariat.

Citește și: Cove rupe tăcerea despre relația cu Andreea Marin, la 24 de ani de la „Surprize, surprize”: „Sincer, eram anesteziat”

Tânăra nu este interesată de faimă și nu i-ar plăcea să fie influencer, chiar dacă mama ei i-a propus acest lucru. De curând, Andreea Marin a avut o discuție cu fiica ei care a surprins-o.

Vedeta a dezvăluit că a vorbit cu Violeta despre filtrele de înfrumusețare de pe social media, pe care un număr mare de vedete le folosesc, iar adolescenta a susținut că nu vrea să apeleze la astfel de trucuri.

„La un moment dat, chiar am încercat-o, să știi. I-am zis: ‘Uite, mami, am aflat că sunt tot feluri de tool-uri pe care le poate folosi oricine pe internet’, și ea mi-a zis: ‘Nu, eu nu vreau să folosesc așa ceva’.

Mi-a plăcut reacția ei și chiar a fost neașteptat, pentru că multe tinere asta fac. Mai mult decât atât, nu-și dorește nici să facă reclamă unor branduri. Mi-a zis: ‘Nu sunt pregătită pentru asta, nu e momentul, eu am un alt scop în viață. Vreau să fac altfel lucrurile’.

Citește și: Andreea Marin recunoaște momentele grele din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr: „Mă trezeam dimineața cu lacrimi în ochi”

Mai rar se întâmplă asta în tânăra generație. Toată lumea își dorește să devină influencer. Toată lumea își dorește să vândă ceva. Mai rar în ziua de astăzi ca un tânăr să spună scopul meu este altul, să-și cunoască scopul, în primul rând, și în al doilea rând, eu mă pregătesc pentru scopul meu și atenția vreau să mi-o țin pe acest drum”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii PlayIT.