Andreea Marin a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va avea fosta Zână a surprizelor

Despărțirea de Tuncay Ozturk a adus-o din nou în lumina reflectoarelor pe Andreea Marin. După divorțul neașteptat aceasta a semnat cu Pro Tv, unde a participat la câteva producții, dar fără prea mult succes. Și problemele de săntătate au ținut-o departe de micile ecrane, dar acum pare să revină în prim plan prin intermediul unei emisiuni la care nimeni nu se aștepta să o vadă.

RomaniaTV.net
22 feb. 2019, 07:38
Andreea Marin a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va avea fosta Zână a surprizelor

Andreea Marin va fi prezentă în cel de-al şaselea sezon iUmor, care va avea premiera sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Atunci mai multe vedete vor urca pe scenă şi îi vor ironiza fără reţineri. Este vorba despre  Gabriel Cotabiţă, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei şi mama lui Mihai Bendeac sunt doar câţiva dintre invitaţii speciali care vor urca pe scena iUmor şi nu vor avea nicio reţinere în a face glume pe seama celor trei juraţi. 

Cu o experienţă de peste 25 de ani de televiziune, Zâna Surprizelor mărturiseşte însă că a avut, la rândul său, emoţii. ”E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alţii?! Avem nevoie uneori  să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele… Îmi place să râd cu poftă, să mă simt bine alături de oameni dispuşi să ia viaţa peste picior. Să ne distrăm, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne şi simţim bine. Mereu am emoţii când intru pe scenă şi poate pare curios, pentru că pentru mine sunt mai bine de 25 de ani de experienţă, dar eu cred că atunci când nu mai ai emoţie în meseria asta, nu o mai faci bine, nu mai reuşeşti să transmiţi şi să ajungi la inimile oamenilor”, a declarat Andreea Marin.   

Este posibil ca acesta să fie doar începutul unei colaborări cu Antena 1. Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate, iar locul de prezentatoare la Acces Direct va rămâne liber o perioadă, aşa că s-ar putea să avem parte de o mare surpriză.