Andreea Marin a spus tot adevărul despre relația cu mama vitregă. „Zâna Surprizelor” face dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit”

Andreea Marin a vorbit despre cât de dificil a fost pentru ea să își piardă mama la o vârstă foarte fragedă, dar și despre cum a primit prezența unei femei în viața tatălui ei. Aceasta a făcut o serie de dezvăluiri cât se poate de emoționante despre copilăria ei, explicând care este modul prin care a reușit să își vindece anumite răni.

22 sept. 2023, 08:59
Andreea Marin a spus tot adevărul despre relația cu mama vitregă. „Zâna Surprizelor” face dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit”
Andreea Marin a spus tot adevărul despre relația cu mama vitregă. „Zâna Surprizelor” face dezvăluiri cutremurătoare: „Mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit”

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite personalități din showbiz-ul românesc, reușind să se mențină în lumina reflectoarelor de zeci de ani. Aceasta a fost mereu atentă la imaginea publică și la detaliile pe care le-a dezvăluit în fața fanilor cu privire la viața ei privată. Totuși, de această dată, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre unele dintre cele mai sensibile subiecte din viața ei.

Citește și: Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap, dar s-a tot ţinut de mine”

Vedeta TV, supranumită „Zâna Surprizelor” a fost invitată la emisiunea „Cancan Exclusiv”, unde a vorbit cu extrem de multă sinceritate despre faptul că și-a pierdut mama, de la o vârstă foarte fragedă, dar și despre femeia cu care s-a recăsătorit tatăl ei.

„Eram un copil, ca familie am fost foarte fericiți, cu toții, până la acel moment dramatic. Când îți vezi mama părăsind viața, în brațele tale la nouă ani, ea având 36 doar, n-are cum să fie o treabă ușoară. Și n-ai cum să înțelegi, nu ai cum să fii de acord că asta e o normalitate. Nici acum nu mi se pare normal că mi-am pierdut mama la o vârstă atât de fragedă, atât pentru mine, cât și pentru ea. Însă cumva te împaci cu soarta și tot ce am construit eu, în viața mea de matur, a pornit de la mama mea, totul i-a fost dedicat. Totul a fost gândit cu sufletul la ea și cu privirea către cer. Tot acest tumult din mine mi-a dat o forță incredibilă. Deci cumva a existat un sens. Viața mea a căpătat un alt sens pornind de la acel moment. Desigur că tare bine ar fi să nu fie nevoie de lucruri dure în viața noastră, ca să ne găsim un sens. Dar așa cum s-a întâmplat treaba în viața mea, am încercat să dau un sens, apoi, ca om matur, un sens bun, un sens pozitiv pierderii mamei mele. Am construit, plecând de acolo. Puteam alege să rămân în genunchi. Desigur că au fost și momente de depresie în viața mea. Nu poți să treci ușor prin așa ceva, oricât ajutor ai avea. Pentru că tata mi-a fost alături, bunicii, adică oamenii dragi. Dar ușor nu e”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin a explicat cum a modificat-o propria experiență și ce fel de mamă a ajuns ea să fie, dat fiind că a trecut printr-o asemenea tragedie.

„Am încercat să-i dăruiesc tot ceea ce eu nu am apucat să primesc. Pentru că am avut-o pe mama un timp scurt alături de mine. Și mi-a lipsit enorm. Sfatul unei mame e neprețuit. Dragostea ei, îmbrățișarea ei, toate aceste lucruri. Am fost, totuși, un copil norocos. Mai târziu, după ani, tata s-a recăsătorit și tot „mamă” îi spun mamei mele, care poate ne privește. Ea este la Roman, în Neamț. Și există această expresie „mamă vitregă”, pentru mine n-a fost așa. Am avut parte de un om minunat alături. Și care a continuat să-mi fie alături și când am plecat la facultate, venea cu bocceluța, cu papa bun de acasă și cu sfaturi bune. Cumva n-am fost total văduvită, ci doar pe o perioadă de timp, de lipsa unei femei cu toate gândurile bune alături de mine”, a mai spus aceasta.

„Zâna Surprizelor” a mai discutat și despre mama vitregă, despre care a afirmat că era o femeie foarte frumoasă, care i-a cucerit din prima.

„La început, normal, cauți să înțelegi. Dar era foarte frumoasă. Noi, ca și copii, ne-am îndrăgostit de frumusețea ei, la început. Apoi om fi făcut noi și obrăznicii. I-om fi făcut noi și viața amară din când în când. Eu, cel puțin, eram un fel de Nică din Humulești!”

Citește și: Dieta-minune prin care Andreea Marin a scăpat de 10 kilograme! Ce trebuie să mănânci: „Totul pornește de la respectul pe care ni-l purtăm”