Andreea Marin a trăit clipe de GROAZĂ din cauza INTEMPERIILOR: „Sunt NOROCOASĂ că sunt în viaţă”

Andreea Marin a trăit momente de groază din cauza vremii nefavorabile, în timpul unui zbor cu avionul. Deşi acest lucru s-a întâmplat în urmă cu o bună bucată de timp, vedeta TV a decis să nu se mai expună unor riscuri asemănătoare, motiv pentru care a anulat o deplasare pe care trebuia să o facă la Timişoara.

RomaniaTV.net
01 oct. 2013, 11:17
Andreea Marin a trăit clipe de GROAZĂ din cauza INTEMPERIILOR: „Sunt NOROCOASĂ că sunt în viaţă”

Vremea rea de afară a făcut-o pe Andreea Marin să-şi anuleze o călătorie la Timişoara, unde trebuia să participe la o întâlnire pe tema cancerului la sân. Vedeta a explicat, pe Facebook, ce a determinat-o să refuze să se mai urce în avionul cu care urma să ajungă în Banat.

„Dragi prieteni timisoreni, nu stiu cat de bine este astazi sus, in zbor, printe nori, dar judecand dupa rafalele de vant din zona mea si dupa zborul intern catre Iasi in care m-am avantat curajoasa odinioara si de care nu prea vreau sa imi amintesc, mai intelept este sa raman cu picioarele pe pamant. Nu imi doresc din nou senzatia ca avionul in care sunt e ca o frunza in vant la mana destinului si 40 de minute in aer in care pilotul sa incerce fara succes aterizarea, apoi un alt aeroport cu sceeasi experienta nereusita, pentru a ne reintoarce in final – norocosi ca inca suntem in viata – de unde am plecat. Mi-am dorit sa ajung astazi la Timisoara la intalnirea cu voi (…). Din pacate, nu se va intampla azi”, a scris Andreea Marin, cu promisiunea că va ajunge curând la Timişoara.

În ciuda refuzului său de a zbura până la Timişoara, Andreea Marin este o împătimită a înălţimilor. Recent, vedeta TV a sărit cu paraşuta împreună cu iubitul său, medicul turc Tuncay Ozturk.