Andreea Marin, apariție inedită alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică VIDEO

Andreea a fost surprinsă la o gală de premii alături de fiica sa Violeta și de fiul cel mare al lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ștefan. Cei doi frați au o relație apropiată iar Violeta a venit la eveniment pentru a-l susține pe fratele ei mai mare, care a intrat la actorie anul acesta. 

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 19:46

Andreea Marin și doi dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr au fost surprinși împreună la Premiile Uniunii Cineaştilor din România. Violeta, fiica Andreei Marin, a venit la gală pentru a-l susține pe fratele ei, care a fost admis la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie.

Violeta nu a vrut să intre în sală până când fratele ei nu a ajuns la Teatrul Național.

Știu că e greu de crezut, dar e aproape cât mine. Am venit cu Violeta și cu frățiorul ei, Ștefănel, care acum e student la Actorie. În seara asta, Violeta a venit mai mult pentru frățiorul ei„, a declarat Andreea marin pentru Libertatea

Citeşte şi Chef Scărlătescu şi-a făcut icoană. Chef Dumitrescu: În curând se vor face iconiţe cu tine în loc de Arsenie Boca. Nu eşti pe craca ta

Ştefan Bănică a declarat mereu că își dorește ca toți cei trei copii ai săi să se înţeleagă foarte bine. 

Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook. Violeta și fratele ei au o relație strânsă, cei doi petrecând mult timp împreună. De altfel, tatăl lor, Ștefan Bănică jr a declarat în repetate rânduri că își dorește ca cei trei copii ai săi să aibă o relație frumoasă. Artistul mai are un băiețel cu Lavinia Pârva, cea care îi este soție.