Andreea Marin Bănică, la braţ cu Sophia Loren FOTO

Invitată la Marsilia, la un eveniment de gală, Andreea Marin Bănică a profitat de ocazie pentru a se fotografia alături de legendara actriţă Sophia Loren.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 08:30

Fosta Zână a Surprizelor a participat ceremonia de lansare a vasului de croazieră MSC Divina, a cărui imagine este Sophia Loren. După ce a dialogat cu Sophia Loren pentru câteva minute, Andreea Marin s-a fotografiat alături de aceasta, fiind, de altfel, singurul jurnalist dintre cei peste 400 prezenţi la conferinţa de presă cu care Sophia Loren a acceptat să facă poze.

Evenimentul de lansare a vasului MSC Divina l-a avut ca gazdă pe renumitul actor Gerard Depardieu, cu care Andreea s-a întâlnit și fotografiat.

Andreea Marin Bănică a rămas impresionată de frumusețea Sophiei Loren, care va împlini, pe 20 septembrie, 78 de ani.

„Nu e nici o exagerare când spun că arată cu 25 de ani mai tânără. Este pur și simplu de necrezut și fascinant să o vezi fațp în față pe actrița care a rămas o frumusețe și o prezență impunătoare, de parcă timpul nu a trecut pentru ea. Impune respect și atrage un profund sentiment de admirație, nu doar prin distincția sa, ci și prin eleganţă”, spune Andreea Marin Bănică.