Andreea Marin, cum îl ţine pe Tuncay departe de ISPITA BLONDĂ

Andreea Marin (41 de ani) a fost surprinsă în timp ce căra pungi imense cu diverse accesorii pentru clinica de cinci stele din Primăverii a soţul ei, Tuncay Ozturk. Cei doi se simt excelent împreună, deşi turcul a fost fotografiat de mai multe ori în preajma unei blonde sexy.

27 apr. 2016, 09:01
Andreea Marin, cum îl ţine pe Tuncay departe de ISPITA BLONDĂ

Tuncay Ozturk (30 de ani) este unul dintre cei mai căutaţi fizioterapeuţi, astfel că, după doi ani de şedere în România, el şi-a deschis un centru sportiv ultramodern şi luxos.

„Sunt pe cale să deschid un nou loc pentru pacienţii mei, în Cartierul Primăverii. În primul rând, va fi un centru medical sportiv, în care reabilităm multe cazuri de leziuni, operaţii, dureri de oase. Toate aceste probleme de sănătate vor fi rezolvate aici. Doctori cu diferite specialităţi vor veni pentru a oferi o a doua părere. Vom începe cu trei terapeuţi, apoi numărul lor va creşte treptat. Sistemul este nou, pentru România. Le va lua timp terapeuţilor să se adapteze cu el. Din cauza aceasta nu vom începe cu mulţi pacienţi o dată”, a spus turcul pentru Click.

CITEŞTE ŞI Andreea Marin, prima reacţie despre BLONDA alături de care a fost surprins SOŢUL EI

„Nu am lucrat cu nici o firmă de amenajări interioare, am luat clădirea fără nimic în interior, fără podea, fără pereţi, tavan. Am luat totul de la zero. Soţia mea, Andreea, este foarte bună la design. Dacă nu m-ar fi ajutat, aş fi fost blocat în mai multe situaţii. Ea are un gust rafinat pentru lucrul fin. Ne-am apucat de treabă acum două luni”, a mai mărturisit Tuncay Ozturk.