Andreea Marin, detalii necunoscute despre chinul cumplit prin care a trecut până a devenit mamă. A pierdut două sarcini

Andreea Marin a trecut prin clipe cumplite din cauza a două sarcini pe care le-a pierdut. Totul s-a întâmplat chiar înainte de o aduce pe fiica sa, Violeta, pe lume.

11 nov. 2021, 21:53
Andreea Marin, detalii necunoscute despre chinul cumplit prin care a trecut până a devenit mamă. A pierdut două sarcini

Andreea Marina făcut dezvăluiri dureroase despre momentele în care a pierdut două sarcini. Fosta prezentatoare TV își dorea foarte mult un copil, însă înainte de a o aduce pe lume pe Violeta, fiica sa, a pierdut două sarcini, ambele extrauterine.

Mai mult decât atât, vedeta a pierdut cea de-a doua sarcină, chiar de ziua sa. La momentul respectiv, Andreea Marin se afla pe masa de operație, iar șansele de a deveni mamă atârnau de un fir de ață. Din nefericire, verdictul medicilor a fost unul crunt, anunțând-o atunci că a pierdut sarcina.

Andreea Marin, infectată cu Covid-19: „Am stat câteva zile la pat, cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât”

Aceste cumpene au afectat-o mult pe ”Zâna Surprizelor”, dar cu toate acestea, în momentul când Violeta a venit pe lume, Andreea Marin i s-a dedicat trup și suflet fiicei sale.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., este unicul copil al ”Zânei Surprizelor”, iar fanii nu au știut niciodat, de fapt, că vedeta a trecut prin multe momente negre până a o aduce pe lume pe fata sa

Andreea Marin a vorbit cu mai mult timp în urmă despre depresia prin care a trecut, atunci când Violeta, fiica sa, era doar un bebeluș. La vremea respectivă, ”Zâna Surprizelor” s-a cufundat în depresie și cu greu a putut să ridice capul din pământ și să găsească o soluție pentru această problemă.

„Eu crezând că cei din jur doar încearcă să mă facă să mă simt prost spunându-mi că ceva nu e în regulă cu mine și în momentul acela am mers la un specialist și am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei. Avem insomnii, simțim o nefericire profundă deși nu avem motive să o simțim.”, a declarat Andreea Marin cu ceva timp în urmă, potrivit SpyNews.

Andreea Marin este însărcinată? Vedeta a fost fotografiată la un eveniment cu o burtică suspectă FOTO

Andreea Marin este însărcinată? Îmbrăcată într-o ținută albă, cu pantaloni albi și sacou în aceeași paletă cromatică, prezentatoarea a atras toate privirile asupra abdomenului ușor proeminet.

Andreea a fost gazda unui eveniment din cadrul Creative Hub Voice & Visibility, afacerea pe care zâna a demarat-o în urma cu ceva timp.

„Zâna Surprizelor” şi iubitul ei Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în ultima vreme, Andreea a tot declarat că şi-ar mai dori un copil alături de omul pe care îl iubeşte.

”Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el.

Andreea Marin recunoaște că a vrut să se sinucidă: „Vrei să pui capăt acelei suferinţe”

Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă.

Vrem să rezistăm împreună și ținem la timpul nostru, este necesară prezența celuilalt. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou. Cu riscul de a trăi pe termen lung și nefericiți într-o relație, nu este alegerea mea. Nici vecinul, nici colegul nu trăiesc în papucii mei.”, a declarat Andreea Marin în urmă cu ceva timp.