Andreea Marin aruncă BOMBA: din nou mamă! „E o mulţumire pe care o aduc Cerului pentru că am întâlnit un astfel de om!”

Andreea Marin a vorbit despre relația cu iubitul ei și ce planuri au pentru următoarea perioadă. "Zâna" a mărturisit că își dorește un copil, dacă Dumnezeu vrea asta!

14 sept. 2018, 05:53
Andreea Marin aruncă BOMBA: din nou mamă! „E o mulţumire pe care o aduc Cerului pentru că am întâlnit un astfel de om!”

Andreea Marin a acordat un interviu, în care a făcut dezvăluiri intime.

Andreea Marin aruncă internetul în aer! Primele poze cu ea dezbrăcată FOTO

„Am fost în Africa, alături de familia mea, alături de omul drag sufletului meu, am avut 10 zile în care ne-am bucurat unii de ceilalți. Au fost și copiii, căci vara e vară acolo, în adevăratul sens al cuvântului. Bălăceala a fost cuvântul de ordine. Am ales ținute colorate pentru că am zis să mă integrez bine. Fiind împreună cu sora mea, noi, cele două gospodine, am gătit în fiecare zi pentru uriași și pitici, şapte la rând. Am fost noi, familia noastră. Când ești plecat departe de țară, îți e dor de bunătățile de acasă. Am fost în Verona, Veneția”, a spus Andreea Marin.

Adevărul despre relaţia dintre Andreea Marin şi iubitul tinerel. Totul se confirmă!

„Nu va mai fi distanță multă vreme, e necesară acum, pentru că avem niște lucruri de dus la capăt, dar la un moment dat nu va mai exista distanță.Nu vreau să fac comparații, pentru că nu există comparații. E vorba despre maturitate și despre faptul că am lângă mine acum un om care e trecut prin multe, un om care a construit de la zero prin forțe proprii, iar oamenii de genul acesta apreciază lucrurile în viață. E o mulțumire pe care o aduc Cerului pentru că am întâlnit un astfel de om. Ne e bine acum și asta e tot. Dacă Dumnezeu vrea să mai fac un copil, așa se va întâmpla. Îmi stă în fire să gândesc pozitiv și să dau la o parte ceea ce înseamnă piedică în viață, cu toții trecem prin lucruri bune sau mai puțin bune. Cred că am lipici la oameni buni”, a mai spus Andreea Marin.