Andreea Marin, divorţ cu SCANDAL. A vrut să pară că totul se termină amiabil, dar ajunge cu Tuncay la tribunal

Andreea Marin tocmai a anunţat că divorţează de Tuncay Ozturk şi, deşi a vrut să pară că decizia a fost luată de comun acord şi că al treilea mariaj al său se va încheia amiabil, cel mai probabil la notar, lucrurile nu par să stea deloc aşa. "Zâna" a intentat acţiune de divorţ în instanţă, semn că despărţirea nu este chiar atât de prietenească.

RomaniaTV.net
29 oct. 2016, 08:04

Andreea Marin nu divorțează amiabil de Tuncay Ozturk. Dovadă este faptul că „Zâna” a depus actele de divorţ la tribunal.

În ciuda faptului că Andreea şi Tuncay nu par să aibă prea multe de împărţit, de această dată vedeta TV nu va avea parte de un divorţ la notar, aşa cum a fost când a pus capăt mariajului cu Ştefan Bănică. Deşi ea şi fostul soţ aveau şi bunuri în comun, şi de hotărât asupra custodiei micuţei Violeta, ei au reuşit să ajungă la un numitor comun şi să divorţeze la notar.

Acum, cu Tuncay, lucrurile nu stau deloc aşa şi va fi nevoie de intervenţia instanţei pentru pronunţarea divorţului. Surse apropiate cuplului susţin că s-a ajuns aici pentru că fizioterapeutul turc nu a fost de acord cu divorțul, astfel că s-a trezit că are calitate de pârât în dosar.

De altfel, se pare că Andreea Marin nici nu mai încearcă să pozeze „zen” în privinţa mariajului cu Tuncay. Ce puţin aşa pare după ultima sa postare pe Facebook, care trădează nefericirea „Zânei” din ultima perioadă!