Andreea Marin este gravidă? Anunţul făcut de Tuncay pe Facebook

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Marin îşi doreşte enorm un al doilea copil. Iar dorinţa îi este pe deplin împărtăţită de soţul ei care, la cei 29 de ani pe care îi are, vrea cel puţin un moştenitor.

RomaniaTV.net
10 ian. 2016, 17:47
Andreea Marin este gravidă? Anunţul făcut de Tuncay pe Facebook

O postare făcută de Tuncay Ozturk pe pagina lui de Facebook i-a pus pe gânduri prietenii virtuali. Soţul Andreei Marin a distribuit un video în care se poate vedea cum reacţionează familiile în momentul în care află că se vor înmulţi.

„Momentul în care îți anunți familia că vei avea un bebe”, a descris Tuncay videoclipul cu pricina, pe care mulţi l-au văzut ca pe un semn că cei doi pregătesc o surpriză de proporţii.

Mai mult, unii s-au grăbit chiar să-l felicite pe soţul Andreei Marin pentru că va deveni tată, dar acesta din urmă nu a răspuns niciunui astfel de comentariu.

Andreea Marin a declarat în repetate rânduri că vrea să-l facă tată pe Tuncay, dar a precizat, de asemenea, că ar fi un adevărat miracol dacă ar rămâne însărcinată. Vedeta de televiziune nu a exclus nici varianta adopţiei, dacă nu va putea să aibă copil pe cale naturală.