Andreea Marin, imaginea de mii de like-uri cu fiica ei. Cum arată acum Violeta: „Chipul fericirii!” FOTO

Andreea Marin a postat pe Instagram o imagine inedită cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, pentru care primit mii de aprecieri din partea fanilor virtuali.

25 ian. 2022, 10:02
Andreea Marin, imaginea de mii de like-uri cu fiica ei. Cum arată acum Violeta: „Chipul fericirii!” FOTO

Andreea Marin, imagine emoţionantă cu fiica ei. „Zâna” nu ratează nici o ocazie de a se mândri cu Violeta, care a împlinit 14 ani la finalul anului 2021.

Andreea Marin, imagine emoţionantă cu fiica ei. Cum arată acum Violeta: „Chipul fericirii!” FOTO

„Chipul fericirii pentru mine. Violeta”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei postate pe Instagram. Fanii vedetei au reacționat imediat după ce aceasta a postat imaginea. Au felicitat-o imediat pe Andreea Marin și au complimentat-o pe Violeta! „Felicitări, mamei care a dat viață și a crescut aceasta minunata tânără! Chipul ei este de-o frumusețe răvășitoare! Să fie sănătoasă și fericită!”, „A meritat tot zbuciumul domniei voastre, cu viața!”, „Doamna Andreea, aveți nu o fetiță, dar un înger de fetiță frumoasa mândrie pentru mama”, „Cât de mult îți seamănă! Doar ochii diferiți? Binecuvântate!”, Cel mai reușit copil! Cu chip blând, angelic”, „Violeta, ești o demnă urmașă a mamei tale: frumusețe și eleganță desăvârșite! În inima mea existați amândouă și voi fericită ori de câte ori veți avea succes în tot era ce veți face!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii primite de Andreea Marin.

Andreea Marin mai vrea un copil: „Şi ce dacă am 47 de ani? 2022 va fi anul meu”

Violeta are o relaţie excxelentă şi cu Ştefan Bănică: „Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel. Pe fratele meu îl ador! E idolul meu, e persoana mea preferată și sunt foarte mândră de el”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)