Andreea Marin mai vrea un copil: „Şi ce dacă am 47 de ani? 2022 va fi anul meu”

Andreea Marin mai vrea un copil. În ultima vreme, vedeta a tot declarat că îşi doreşte să devină mamă din nou, iar această dorinţă încă o mai are şi speră să se împlinească în acest an, 2022, despre care spune că "va fi anul ei".

20 ian. 2022, 08:51
Andreea Marin mai vrea un copil: „Şi ce dacă am 47 de ani? 2022 va fi anul meu”
Andreea Marin mai vrea un copil

Andreea Marin mai vrea un copil. „Zâna” a fost invitată în emisiunea La Măruță și a vorbit despre cum s-a încheiat anul trecut pentru ea, dar și despre ce așteptări are de la acest an.

Citeşte şi: Andreea Marin, gest neaşteptat când a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu la Pro TV. Dezvăluire incredibilă din culise!

Andreea Marin mai vrea un copil

Mai mult, Andreea mărturisește că a început 2022 cu această convingere că totul o să meargă pentru ea ca pe roate. A și mărturisit își mai dorrește un copil.

Bineînțeles că îmi dorescc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără.

Eu nu am o apropiere de numeroloie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(…)Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (…)

Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gandesc mai mult să fie bine în trei, sau cine stie, că îmi doresc sa devin din nou mamă.

Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj„, a declarat Andreea Marin, la Pro TV.

Andreea Marin, prima reacţie după ce s-a zvonit că s-a logodit

Recent, Andreea Marin a fost surprinsă în vacanţă cu un inel pe deget, iar fanii s-au întrebat imediat dacă nu cumva este unul de logodnă! „Zâna” a precizat că nu a făcut acest pas, astfel că inelul de pe deget este doar o bijuterie şi atât! „Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este nu!”, a spus Andreea Marin pentru Click!.

Andreea Marin a vorbit şi despre cadoul pe care iubitul i l-a făcut de Sfântul Andrei. „Partenerul meu mi-a făcut un dar minunat anul acesta, de Sfântul Andrei. Rămâne pentru sufletul nostru, nu simt nevoia să împart această poveste cu nimeni.

Dacă e să mă duc în zona personală, cele mai frumoase două zile din an au fost cea în care Violeta a împlinit 14 ani și Sf. Andrei, când am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian”, a declarat Andreea Marin.


loading...
Partenerii noștri