Cove rupe tăcerea despre relația cu Andreea Marin, la 24 de ani de la „Surprize, surprize”: „Sincer, eram anesteziat”

Cove rupe tăcerea despre relația cu Andreea Marin, la 24 de ani de la "Surprize, surprize". Actorul și-a făcut marele debut în televiziune când a devenit co-prezentator la celebra emisiune și își amintește cu drag de celebra sa colegă de breaslă.

12 feb. 2024, 08:46
Cove rupe tăcerea despre relația cu Andreea Marin, la 24 de ani de la „Surprize, surprize”: „Sincer, eram anesteziat”
Cove rupe tăcerea despre relația cu Andreea Marin

Cove rupe tăcerea despre relația cu Andreea Marin și mărturisește că perioada petrecută la emisiune a fost una în care a avut foarte multe de învățat, considerând-o pe prezentatoare un exemplu de profesionalism.

Cove rupe tăcerea despre relația cu Andreea Marin

Andreea Marin cred că e definiția profesionalismului în televiziune. Nimic nu o prinde nepregătită, se documentează înainte de orice apariție TV. La Surprize, Surprize era liantul echipei și am învățat enorm de la ea. M-a bucur să o numesc prietena mea chiar dacă anii au trecut și, profesional, drumurile nu ni s-au mai intersectat.

Sincer, eram anesteziat de emoții. Însă, sunt actor și am învățat să le controlez și să nu le las să mă domine. Îmi amintesc doar că a trecut foarte repede prima emisie.„, a declarat Gabriela Coveșeanu pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cove, mărturisire surprinzătoare după 23 de ani despre relaţia cu Andreea Marin. „Dacă m-ar suna acum… Ne doream acelaşi lucru!”

Prezentatorul are doi băieți din două căsnicii

Cove este cunoscut ca fiind un bărbat discret cu viața personală și puțini știu cum arată cei doi băieți ai actorului, proveniți din două căsnicii diferite.

Bogdan Matei, în vârstă de 14 ani, din căsnicia cu Maria Movileanu și Mihai Răzvan, în vârstă de 8 ani, fiul din căsătoria cu actuala parteneră, Florentina.

Cove și Florentina s-au căsătorit după trei ani de relație, în anul 2013. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 8 ani pe care îl iubesc la nebunie. Băiatul cel mare al prezentatorului are 14 ani și este la vârsta la care își dorește să experimenteze cât mai multe lucruri noi.

Știți regulile pentru împodobirea corectă a bradului? Nici noi, dar ne bucurăm în fiecare an să petrecem timp împreună și să ne pozăm mândri cu bradul”, a scris Cove pe rețelele de socializare, unde a postat fotografiile cu familia lui.

Fanii au rămas plăcut surprinși să descopere că cei doi au crescut atât de mari și frumoși, mai ales că actorul nu obișnuiește să posteze fotografii cu aceștia.