Andreea Marin, îndrăgostită din nou. Fanii ei, uimiţi de vestea dată: Superb, minunat! Felicitări, fericire multă!

Andreea Marin pare că a trecut peste divorţul de Tuncay Ozturk şi se bucură din nou de viaţă şi de dragoste. Zâna pare să fie îndrăgostită din nou. În ultimul timp, vedeta a postat pe pagina de Facebook mai multe mesaje care dau de înţeles că iubeşte pe cineva.

08 iul. 2017, 16:49

Andreea Marin a făcut mai multe schimbări în viaţa ei, printre care şi legat de fizic, după ce s-a despărţit de Tuncay Ozturk, Zâna a reuşit să slăbească spectaculos, iar acum arată foarte bine.

Se simte din ce în ce mai bine în pielea ei şi acest lucru se observă şi în pozele pe care le postează pe Facebook. Ea susţine că şi-a schimbat stilul de viaţă după divorţ şi a ajuns să slăbească şapte kilograme.

La 42 de ani, vedeta se bucură din plin de viață. S-a redescoperit și profită de toate ocaziile care se ivesc. Acum este plecată într-o vacanță în Italia, unde se pare că este foarte fericită. Nu a mărturisit cu cine a plecat în această escapadă, dar sigur are pe cineva alături care-i face pozele și o ajută să zâmbească.

„Astazi, incotro? #iamlove #beautyoftheworld #pretuiesteviata”, a scris Andreea Marin lângă fotografia de mai jos.

Vezi si: Andreea Marin a slăbit şapte kilograme, după divorţul de Tuncay Ozturk. Vedeta, surprinsă în costum de baie! VIDEO

„Zbor in doi”, a scris Andreea langa poza de mai jos.

„MULTUMESC DE VESTE, AM INTELES! (si cred ca toti cei care te iubesc au inteles la fel de bine)”,”Nu conteaza alaturi de cine zboara, atata timp cat este fericita!”, „Superb-minunat-felicitari-fericire multa!”, i-au scris fanii.

„Unele seri sunt de neuitat. Si pentru o astfel de ocazie, port accesorii dragi mie… „toate-s vechi si noua toate”… dar emotia frumoasa a acestei clipe este unica. O seara minunata va doresc! #pretuiesteviata #love #life #uniquemoments”, a scris Andreea lângă o altă fotografie.

Viaţa nu pare să fie la fel de roz şi pentru fostul soţ. Tuncay Ozturk rămâne fără asistenta sa, Sandra. Aceasta pleacă cu iubitul său din România.

„Am trecut prin multe împreună, bune și rele, iar pe lângă faptul că m-a ajutat foarte mult la serviciu, între timp, mi-a devenit și cea mai bună prietenă.

Multe minciuni au fost la mijloc după divorț, despre mine și ea, însă prietenul ei și familia, nu au luat în seamă toate acestea și au mers în continuare pe drumul lor. Le mulțumesc si ar trebui să fie mândri de faptul că au crescut o fată minunată. Aș vrea să îi mulțumesc și iubitului ei pentru sprijinul pe care i l-a acordat în tot timpul acesta și pentru că a dat dovadă de multă eleganță, ținând cont de știrile apărute.
Vreau să îi mulțumesc Sandrei pentru tot ce a făcut pentru mine. Sunt sigur că nu multe persoane ar fi reușit să se mențină puternice în fața acestor îmbârligături.

Dar acum este timpul pentru următorul nivel în viața Sandrei și anume, mutarea în Anglia, alături de prietenul ei.

Probabil pentru câțiva nu este o surpriză deoarece s-a mai scris în presă despre acest subiect acum câteva luni iar momentul acesta, a și venit, din păcate.

Sunt supărat deoarece pierd o persoană foarte bună, drept colegă, dar pe de altă parte, sunt fericit pentru că am câștigat o prietenă adevărată.

Aseară am petrecut până dimineață cu toții, alături de prieteni, dar nu în semn de „la revedere” ci în cinstea unei bune prietenii de durată.

Iar astăzi, este ultima zi a Sandrei la serviciu. Îi doresc numai bine și sănătate și sper ca totul să decurga bine în Anglia pentru ei doi, deoarece merită fericire din plin și multe bucurii” a scris Tuncay Ozturk pe Facebook.