Andreea Marin, la începuturile carierei. Cum arăta Zâna la Miss România 1994 FOTO&VIDEO

Dincolo de divorţul prin care a trecut recent, de paparazzi care sunt mai mereu pe urmele sale, Andreea Marin este o femeie de succes, care şi-a construit cariera cărămidă cu cărămidă.

RomaniaTV.net
20 apr. 2013, 14:51
Andreea Marin, la începuturile carierei. Cum arăta Zâna la Miss România 1994 FOTO&VIDEO

Andreea Marin este cunoscută şi astăzi sub numele de Zâna Surprizelor, cu toate că emisiunea „Surprize, surprize”, pe care a prezentat-o la Televiziunea Română, este demult istorie. Puţini îşi amintesc, însă, că femeia încrezătoare şi puternică de azi a participat, la numai 19 ani, la concursul Miss România.

Se întâmpla în 1994, când Andreea Marin era o tânără timidă, dar frumoasă şi isteaţă, care spera să fie încununată Miss România.

La ediţia din 1994 a concursului de frumuseţe au participat alături de Andreea Marin şi alte tinere care acum sunt foarte cunoscute în showbiz, precum Simona Pătruleasa sau Iulia Frăţilă, iar câştigătoare a fost ploieşteanca Roberta Anastase, care peste ani avea să devină preşedintele Camerei Deputaţilor.

Chiar dacă nu a câştigat Miss România, Andreea Marin s-a făcut cu siguranţă remarcată, ea ajungând apoi la TVR, unde a fost redactor, reporter şi prezentatare de ştiri, înainte de a ajunge imaginea unuia dintre cele mai de succes show-uri de la TVR, „Surprize, surprize”, pe care l-a prezentat timp de 9 ani.