Imaginea anului în România! Mihaela Rădulescu a luat-o în brațe pe Andreea Marin după ce a câștigat Masked Singer FOTO

Mihaela Rădulescu a avut o reacție incredibilă atunci când a descoperit că marea sa rivală, Andreea Marin, a câştigat Masked Singer.

10 dec. 2021, 16:42
Imaginea anului în România! Mihaela Rădulescu a luat-o în brațe pe Andreea Marin după ce a câștigat Masked Singer FOTO

Imaginea anului în România! Mihaela Rădulescu a luat-o în brațe pe Andreea Marin! Cele două au lăsat în urmă o rivalitate de 20 de ani, inclusiv ulimul scandal, izbucnit după ce Diva de la Monaco a folosit cuvintele „vita de Marin” atunci când s-a referit la „Zâna Surprizelor”, într-o convorbire cu fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, interceptată de DNA!

Imaginea anului în România! Mihaela Rădulescu a luat-o în brațe pe Andreea Marin

Mihaela Rădulescu a avut o reacție absolut fabuloasă, atunci când a realizat cine s-a ascuns sub masca Muma Pădurii. „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. Șapte ediții am zis că e bărbat, după care m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus jurata Masked Singer, care apoi a postat pe Instastory câteva cuvinte despre succesul Andreei Marin, dar și o poză în care cele două dive se îmbrățișează. „Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă! Well done, Andreea!”,. a scris Mihaela Rădulescu.

Andreea Marin a câştigat Masked Singer. Cum a reacţionat Mihaela Rădulescu când Muma Pădurii a dat masca jos

Andreea Marin (Muma Pădurii) a ajuns în finală cu Cabral (Șaorma), Nadine (Fluturele) și Theo Rose (Albinuța). În cele din urmă, publicul a votat, iar câștigătoare a fost „Zâna Surprizelor”, care a reprezentat cel mai intrigant personaj din întregul show-ul de la Pro TV.