Andreea Marin, mărturisire cutremurătoare. „Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră”

Andreea Marin a avut parte de momente cumplite în urmă cu aproape un an, când s-a trezit în fața unei situații greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer.

04 sept. 2019, 18:30
Andreea Marin, mărturisire cutremurătoare. „Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră”

Andreea Marin a vorbit, pentru prima data, despre drama care i-ar fi putut schimba radical viața.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu”, a spus Andreea Marin pentru Click!.

Andreea Marin a spus adevărul despre DIVORŢUL de Tuncay Ozturk, la DOI ANI de la DESPĂRŢIRE

Medicii i-au extirpat tumora, însă greul nu trecuse. Cele două săptămâni de așteptare ale rezultatului de la biopsie au fost cumplite.

„Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a mai spus Andreea Marin.


loading...