Andreea Marin, mesaj dur după ce Tuncay a lipsit de la prima înfăţişare în procesul de divorţ

Andreea Marin s-a prezentat luni la Judecătoria Buftea pentru termenul din procesul de divorţ intentat fizioterapeutului turc Tuncay Ozturk. Deşi spera că totul se va termina rapid, "Zâna" a plecat tot căsătorită de la tribunal pentru că soţul ei nu s-a prezentat.

13 feb. 2017, 19:34
Andreea Marin, mesaj dur după ce Tuncay a lipsit de la prima înfăţişare în procesul de divorţ
Andreea Marin s-a prezentat luni la Judecătoria Buftea pentru termenul din procesu de divorţ. „Zâna” a plecat după doar 15 minute, fără să ofere prea multe declarații presei. Divorțul a fost amânat, judecătorii cerând să fie citaţi martori în acest proces.
 
Tuncay Ozturk a preferat să nu se prezinte în fața judecătorului, fiind reprezentat de avocatul său.

La plecarea de la judecătorie, Andreea Marin a exclus clar şi răspicat posibilitatea unei împăcări între ea şi Tuncay, arătându-se deranjată de absenţa soţului ei de la prima înfăţişare.

Luni seara, vedeta a postat chiar şi un mesaj pe pagina de Facebook.

„Sunt un val. Nu pot fi reţinut. Mă ridic după fiecare căzătură. Ridică-te şi străluceşte. Viaţa merge mai departe. Valuri”, a scris Zâna pe pagina de Facebook.

Andreea Marin este la al treilea mariaj eşuat, după cele cu Cristian Gheorghiţă, un avocat cu care s-a căsătorit la 18 ani şi de care a divorţat după 3 ani, şi cu Ştefan Bănică, pe care l-a luat de soţ în 2006, cu care a avut o fetiţă, pe Violeta, un an mai târziu, şi de care a divorţat apoi, în 2013.

Vezi si: Tuncay, ultima lovitură pe care i-o dă Andreei Marin