Andreea Marin rămâne căsătorită cu Tuncay Ozturk. Ce s-a întâmplat la tribunal

Andreea Marin s-a prezentat luni la Judecătoria Buftea pentru termenul din procesul de divorţ intentat fizioterapeutului turc Tuncay Ozturk. Deşi spera că totul se va termina rapid, "Zâna" a plecat tot căsătorită de la tribunal.

RomaniaTV.net
13 feb. 2017, 13:46
Andreea Marin rămâne căsătorită cu Tuncay Ozturk. Ce s-a întâmplat la tribunal

Andreea Marin s-a prezentat luni la Judecătoria Buftea pentru termenul din procesu de divorţ. „Zâna” a plecat după doar 15 minute, fără să ofere prea multe declarații presei. Divorțul a fost amânat, judecătorii cerând să fie citaţi martori în acest proces. Tuncay Ozturk a preferat să nu se prezinte în fața judecătorului, fiind reprezentat de avocatul său.

La plecarea de la judecătorie, Andreea Marin a exclus clar şi răspicat posibilitatea unei împăcări între ea şi Tuncay, arătându-se deranjată de absenţa soţului ei de la prima înfăţişare.

Andreea Marin este la al treilea mariaj eşuat, după cele cu Cristian Gheorghiţă, un avocat cu care s-a căsătorit la 18 ani şi de care a divorţat după 3 ani, şi cu Ştefan Bănică, pe care l-a luat de soţ în 2006, cu care a avut o fetiţă, pe Violeta, un an mai târziu, şi de care a divorţat apoi, în 2013.


loading...