Mădălin Ionescu, victima unor interlopi. „Îi vreau în puşcărie…”

Mădălin Ionescu, victima unor hackeri, în spațiul online, după ce i-au spart adresa de mail și contul de Facebook. Prezentatorul a răbufnit și este hotărât să ia măsuri în acest sens.

10 nov. 2016, 14:57
Mădălin Ionescu, victima unor interlopi. „Îi vreau în puşcărie…”

Mădălin Ionescu, victima unor hackeri, care s-au logat pe contul acestuia de Facebook, scrie libertatea.ro. Prezentatorul TV a primit o notificare prin care i se spunea că altcineva s-a logat de pe contul lui.

Citeşte şi Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu vor avea O FETIŢĂ. Au ales NUMELE

Mădălin Ionescu, victima unor hackeri care cer bani în numele lui

Mădălin Ionescu a făcut anunțul în direct la tv, unde le-a transmis un mesaj celor care i-au „spart” conturile personale. „Mi-au spart contul de Facebook, contul de mail, au facut chestia asta și au senzatia că nu pot fi găsiți în spatele unei adrese de IP. Mă voi duce la poliție, voi face o plângere penală. Eu nu am nimic de ascund, nu am mai făcut așa pana acum. Pe ăștia îi vreau în pușcarie. Știu ca si Teo și Andreea Marin au mai trecut prin astfel de situații, uneori posteaza in numele tău și se folosesc de imaginea ta pentru a cere bani oamenilor. Nu vreau să se folosească de numele meu. Pe acesti nenorociti îi voi rade! Voi merge la poliție”, a spus el în direct. Printre vedele care au trecut printr-o situație asemănătoare, se află și Andra. Soția lui Măruță a fost victima hackeri-lor, recent.