Andreea Marin, mesaj tulburător pe Facebook. Uite cum îl „înţeapă” pe Tuncay

Andreea Marin divorţează de Tuncay Ozturk şi în timp ce la apariţiile sale publice vrea să păstreze aparenţele, pe Facebook postează tot felul de mesaje ce lasă loc de o mulţime de interpretări.

RomaniaTV.net
06 dec. 2016, 10:53
Andreea Marin, mesaj tulburător pe Facebook. Uite cum îl „înţeapă” pe Tuncay

Andreea Marin a postat pe contul său oficial de socializare un mesaj ce, dat fiind faptul că se află în plin divorţ, pare o nouă „săgeată” către medicul Tuncay Ozturk.

„Nu esti ceea ce faci pentru bani, esti insa ceea ce faci pentru dragoste. Unii oameni nu ar trebui sa rosteasca macar cuvantul «onoare», inainte sa se priveasca cinstit in oglinda. Daca zidurile ar putea vorbi… Cand nu faci nimic pentru ceea ce tu numesti «iubire», te definesti si arati cine esti. In rest, mult zgomot, si doar atat”, a scris „Zâna” pe Facebook în urmă cu câteva ore.

Citeşte şi Tuncay, prima reacţie despre posibila relaţie cu Renata

În timp ce se războieşte cu Tuncay prin mesaje metaforice pe Facebook, Andreea Marin s-a pregătit asiduu pentru Moş Nicolae. Care i-a adus fetiţei sale, Violeta, multe cadouri, dar şi un pic de tristeţe în sufletul „Zânei”, care în această zi şi-a amintit de tatăl şi bunicul ei, amândoi purtând numele de Nicolae şi amândoi trecuţi în nefiinţă.

Citeşte şi Răspunsul dat de Andreea Marin la întrebarea Andreei Esca: „De ce te căsătoreşti atât de des?!”