Andreea Marin, prima reacţie după ce s-a zvonit că s-a logodit! Adevărul despre inelul de pe deget

Andreea Marin a fost surprinsă cu un inel misterior pe deget, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva vedeta a fost cerută de soție.

12 ian. 2022, 09:57
Andreea Marin, prima reacţie după ce s-a zvonit că s-a logodit! Adevărul despre inelul de pe deget

Andreea Marin, prima reacţie după ce s-a zvonit că s-a logodit! „Zâna” trăieşte de mai mulţi ani o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brânconveau, însă până acum cei doi nu s-au căsătorit.

Andreea Marin, prima reacţie după ce s-a zvonit că s-a logodit

Recent, Andreea Marin a fost surprinsă în vacanţă cu un inel pe deget, iar fanii s-au întrebat imediat dacă nu cumva este unul de logodnă! „Zâna” a precizat că nu a făcut acest pas, astfel că inelul de pe deget este doar o bijuterie şi atât! „Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este nu!”, a spus Andreea Marin pentru Click!.

Andreea Marin a făcut logodnă în secret cu Adrian Brâncoveanu?! Detaliul care a dat-o de gol

Andreea Marin a vorbit la Antena Stars şi despre cadoul pe care iubitul i l-a făcut de Sfântul Andrei. „Partenerul meu mi-a făcut un dar minunat anul acesta, de Sfântul Andrei. Rămâne pentru sufletul nostru, nu simt nevoia să împart această poveste cu nimeni. Dacă e să mă duc în zona personală, cele mai frumoase două zile din an au fost cea în care Violeta a împlinit 14 ani și Sf. Andrei, când am avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea lui Adrian”, a declarat Andreea Marin.