Andreea Marin a făcut logodnă în secret cu Adrian Brâncoveanu?! Detaliul care a dat-o de gol

Andreea Marin și-a pus fanii pe gânduri cu ultima fotogafie, postată pe Instagram, în care a apărut alături partenerul ei în vacanță la munte, cu un detaliu inedit.

10 ian. 2022, 15:37
Andreea Marin a făcut logodnă în secret cu Adrian Brâncoveanu?! Detaliul care a dat-o de gol

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu ormează un cuplu de câțiva ani și se pare că cei doi au făcut următorul pas în relația lor. Prezentatoarea TV a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la munte, în care este alături de partenerul ei.

Imaginea anului în România! Mihaela Rădulescu a luat-o în brațe pe Andreea Marin după ce a câștigat Masked Singer FOTO

În prima imagine, fanii au observat că Andreea Marin poartă un inel, iar zvonurile au început să circule imediat, potrivit cărora ar fi vorba de o logodnă în secret.

Andreea Marin a preferat să păstreze discreția și nu a răspuns întrebărilor intrusive ale fanilor cu privire la misteriosul inel. Din acest motiv, mulți sunt de părere că prezentatoarea TV s-a logodit în perioada sărbătorilor de iarnă.

Andreea Marin preferă să fie cât se poate de discretă cu viața sa personală, astfel că atunci când e întrebată de povestea de iubire răspunde în puține cuvinte, fără a dat prea multe detalii.

În ceea ce privește o nuntă, Andreea Marin spunea că nu au discutat despre acest lucru și că nu ar avea în plan momentan să facă acest pas. Totuși, cei doi locuiesc deja împreună de ceva vreme, iar Adrian Brâncoveanu are o relație frumoasă de prietenie și cu fiica vedetei, Violeta

Andreea Marin, gest neaşteptat când a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu la Pro TV. Dezvăluire incredibilă din culise!

Andreea Marin, gest neaşteptat când a aflat că va fi colegă cu Mihaela Rădulescu la Pro TV. Cele două, care în trecut s-au contrat de mai multe ori, s-au comportat profesionist iar la final chiar s-au îmbrăţişat!

Finala show-ului Masked Singer România, sezonul 2, a fost una memorabilă, după ce marea câştigătoarea a fost Andreea Marin, aflata sub masca „Muma Pădurii”. Toată lumea a fost şocată de reacţia Divei de la Monaco. Aceasta a postat pe Instastory câteva cuvinte despre succesul Andreei Marin, dar și o poză în care cele două dive se îmbrățișează. „Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă! Well done, Andreea!”, a scris Mihaela Rădulescu.

Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era un actor cunoscut în plan internațional. Andreea Marin l-a avut invitat în emisiunea ei VIDEO

Totuşi, la începutul show-ului, lucrurile între cele două au stat altfel, iar Andreea Marin a avut o reacţie neaşteptată atunci cînd a aflat că printre „detectivi” se va afla și Mihaela Rădulescu. Ciao! scrie că „Zâna” stabilise cu producătorii emisiunii să participe doar 4-5 ediții, din cauza programului încărcat. Numai că după ce a aflat că Mihaela Rădulescu este unul dintre „detectivi”, Andreea Marin i-a anunțat pe producători că planul s-a schimbat și vrea să ajungă cât mai departe în acest concurs!

Acum câţiva ani, Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Conform stenogramelor, Diva de la Monaco i-a adus mai multe jigniri Andreei Marin într-o discuţie legată de emisiunea ei, „Alegerile Mihaelei”, de la Realitatea TV. „Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin! Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere”, a spus Mihaela Rădulescu.