Andreea Marin răbufeşte după ce s-a zvonit că pune în pericol relaţia dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva

Andreea Marin tună şi fulgeră, după ce în presă au apărut mai multe informaţii conform cărora vedeta stă în calea fericirii dintre Ştefan Bănică jr., fostul ei soţ, şi Lavinia Pîrva. Când a văzut aceste lucruri "Zâna" a luat foc şi a lămurit, într-un final, tot ce se întâmplă între ea şi Ştefan Bănică Jr.

25 ian. 2017, 12:07
Andreea Marin răbufeşte după ce s-a zvonit că pune în pericol relaţia dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva

Fosta prezentatoare TV nu a mai acceptat tot ceea ce presa a speculat cu privire la legătura ei cu tatăl fetiţei ei, aşa că a lămurit totul, scrie spynews.ro. Andreea Marin, pe lângă faptul că a infirmat zvonurile conform cărora Lavinia Pîrva nu mai are prioritate în viaţa artistul, i-a luat şi apărarea cuplului.

Citeşte şi Dan Bittman i-a făcut avansuri Andreei Marin. Cum a răspuns ea

„Să ne înţelegem bine: poate nu mă cunoaşteţi, stimaţi „jurnalişti” de ocazie. Aţi fi ştiut că privesc doar înainte. Şi că e cazul să lăsaţi oamenii în pace, căci nimeni nu se află în nici un pericol. Există doar pericolul prostiei tolerate prea mult din lumea în care traim şi care atinge cote alarmante. De aceea, veţi ramane ilustrii anonimi care visează să fie observaţi măcar fabuland în scris despre oameni care au realizat ceva in viaţă, pentru ca altfel… nu sunteţi în stare,” a scris Andreea Marin pe un cont de socializare.

Aşadar, după cum a spus chiar ea, „Zâna” merge înainte şi nu se mai gândeşte la relaţia cu Ştefan Bănică, ba mai mult, îl susţine şi doreşte ca toate vorbele rele să se oprească.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Ea e una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România și s-a remarcat atât în țară, cât și în străinatate datorită emisiunilor sale, dar și a documentarelor pe care le-a realizat. Vedeta a cunoscut succesul odată cu emisiunea pe care a moderat-o o lungă perioadă de timp, „Surprize, Surprize”. Ea e fiica Violetei și a lui Dan Marin. Din nefericire, la doar nouă ani, Andreea și-a pierdut mama în urma unui accident rutier. „Zâna Surprizelor” are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea.

Citeşte şi Andreea Marin se luptă cu O BOALĂ apărută pe fond de STRES

Andreea Marin a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.