Andreea Marin, răsfăţată cu cadouri după divorţ: Nu-mi pot dori mai mult

Andreea Marin este, oficial, din nou o femeie liberă. Fără a le mai acorda un termen de împăcare, instanța a decis desfacerea căsătoriei vedetei tv de Tuncay Ozturk, după ce și fizioterapeutul turc și-a dat acordul, în fața magistraților. Vedeta noastră pare să fie împăcată cu tot ce se întâmplă în viaţa ei, ba mai mult, este fericită alături de fiica sa.

01 mart. 2017, 14:49

„Nu stiu voi cum stati, dar eu am primit deja cel mai frumos martisor, luat in taina de fetita mea pentru ca eu sa il port la gat: un martisor-colier. Ea o vede pe Mami ca pe o floare de primavara, asa ca nu-mi pot dori mai mult. 1 Martie cu emotie si dovezi de dragoste va doresc!”, a scris Andreea Marin pe pagina de Facebook.

Judecătoria Buftea s-a pronunțat în divorțul Andreei Marin de Tuncay Ozturk. Instanța a dispus desfacerea căsătoriei, ca urmare a acordului părților! De astăzi, Andreea Marin se va numi Bănică!

Andreea Marin este, oficial, din nou o femeie liberă. Fără a le mai acorda un termen de împăcare, instanța a decis desfacerea căsătoriei vedetei tv de Tuncay Ozturk, după ce și fizioterapeutul turc și-a dat acordul, în fața magistraților, la înfățișarea de ieri. De asemeanea, judecătorii au dispus ca reclamanta să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de ”Bănică”.

După cum se știe, Ștefan Bănică a fost soțul Andreei dinaintea lui Tuncay. Zâna i-a păstrat numele dat fiind faptul că și fiica lor se numește în acte tot… Bănică. Pronunțarea este definitivă.