Andreea Marin recunoaște că a vrut să se sinucidă: „Vrei să pui capăt acelei suferinţe”

Andreea Marin a recunoscut într-un moment de sinceritate că a vrut să se sinucidă din cauza depresiei de care a suferit într-un anumit moment al vieții ei.

28 aug. 2021, 19:22
Andreea Marin recunoaște că a vrut să se sinucidă: „Vrei să pui capăt acelei suferinţe”

Andreea Marin

este în prezent o femeie fericită și împlinită pe toate planurile. Prezentatoarea se află într-o relație armonioasă, de patru ani de zile, cu Adrian Brâncoveanu.

Totuși a existat în viața vedetei o perioadă extrem de dificilă în care a fost sever afectată de depresie.

Andreea Marin a vorbit în urmă cu ceva timp despre această perioadă din viața ei. Vedeta a declarat că totul s-a datorat unui medicament pentru pierdere în greutate, luat fără indicația unui specialist. Unul dintre efectele secundare al acestui supliment alimentar a fost despresia.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică.” relata Andreea Marin.

Andreea Marin: „Vrei să pui capăt acelei suferinţe”

Prezentatorea a mai recunoscut că depresia este o boală serioasă care nu trece de la sine și că a fost nevoită să recurgă la ajutorul unui psiholog.

„Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-ş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, afirma Andreea Marin în urmă cu doi ani, potrivit Libertatea. 


loading...