Andreea Marin a vrut să se mărite cu Ion Ţiriac? Răspunsul uimitor al vedetei: „Mi-e foarte drag de acest om”

Andreea Marin a vrut să se mărite cu Ion Ţiriac? "Zâna Surprizelor" a fost prezentă în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D şi a răspuns mai multor întrebări vizavi de oamenii şi evenimentele din viaţa ei.

25 aug. 2021, 00:27
Andreea Marin a vrut să se mărite cu Ion Ţiriac? Răspunsul uimitor al vedetei: „Mi-e foarte drag de acest om”
Andreea Marin a vrut să se mărite cu Ion Ţiriac?

Andreea Marin a vrut să se mărite cu Ion Ţiriac? În urmă cu mai bine de 15 ani între cei doi era o foarte strânsă relație de prietenie, după cum spun ei, de dragoste după cum scria întreaga presă la acel moment. Cei doi se afișau des împreună, chiar se țineau de mână, mergeau în vacanțe și nu-și ascundeau gesturile tandre.

Citeşte şi: Andreea Marin şi iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, planuri de nuntă: „E un moment pentru toate”

Apropiații lui Ion Țiriac spuneau chiar că acesta i-a cumpărat un superb inel cu diamant, drept simbol al iubirii ce i-l poartă Zânei. Mai mult, acesta chiar s-ar fi gândit să o ceară în căsătorie. Dar la un moment dat, ceva s-a rupt între cei doi.

Andreea Marin a vrut să se mărite cu Ion Ţiriac?

Denise Rifai: Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?

Andreea Marin: Este extrem de stupidă această poveste. Nu aş fi negat un astfel de adevăr. Pentru mine era o onoare o relaţie cu astfel de om. Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă. A fost o prietenie foarte frumoasă, mi-e foarte drag de acest om. La un moment dat, eu am decis să mă îndepărtez pentru că simţeam că îi fac rău acestui om.

Denise Rifai: Cu care dintre soţi nu v-aţi mai căsători?

Andreea Marin: Cu niciunul nu m-aş mai căsători. Cu primul soţ a fost o mare dragoste, dar ne-am căsătorit prea devreme. A doua căsătorie o ştie toată lumea, amândoi eram în lumina reflectoarelor. A treia a fost o greşeală.

Andreea Marin și-a început cariera de jurnalist la TVR Iași, la vârstă de 19 ani, unde a fost reporter de știri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii “Țara lui Piticot”, ulterior transferându-se la București, unde a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR.

Apoi, timp de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood. La vârsta de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă, de către marele om de televiune Valeriu Lazarov, în urma unui casting, să prezinte celebra emisiune “Surprize, surprize”.

A obținut de-a lungul carierei sale zeci de distincții, și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale prezențe feminine din România.