Andreea Marin, reţeta de clătite care nu îngraşă. Ai nevoie doar de câteva ingrediente: „Sunt foarte gustoase”

Andreea Marin a făcut publică reţeta de clătite care nu îngraşă. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete din România, Andreea Marin este şi o gospodină desăvârşită, care petrece destul de mult timp în bucătărie.

20 nov. 2022, 12:00
Andreea Marin, reţeta de clătite care nu îngraşă. Ai nevoie doar de câteva ingrediente: „Sunt foarte gustoase”
Andreea Marin, reţeta de clătite care nu îngraşă

Andreea Marin, reţeta de clătite care nu îngraşă. Pentru că este foarte atentă la imaginea ei şi încearcă să aibă grijă de siluetă, prezentatoarea TV găteşte cât se poate de dietetic, astfel că se bucură din plin de mâncărurile favorite, fără să se observe pe cântar.

Dacă vrei cu adevărat, se poate! Foarte gustoase clătitele dietetice, fără făina tradițională, fără zahăr! Desigur, așa cum am pățit și cu prăjitura negresă dietetică, neștiind exact ce fel de ingrediente să aleg din magazin, am avut și aventuri: compoziția finală de clătită nu se lega deloc, nu puteam să o întorc în tigaie ca pe una normală, ieșea gustoasă, dar… în bucăți.

Am dres-o apoi din ochi, însă știu unde am greșit: am aproximat anumite cantități, în loc să le măsor, iar laptele de cocos ales nu era chiar cel potrivit… Totu-i bine, însă, când se termină cu bine! Am făcut-o și pe asta!”, a scris Andreea Marin în descrierea postării cu rețeta pentru clătite.

Citeşte şi: Lidia Fecioru, reţeta celui mai puternic ceai de slăbit. Efecte miraculoase în timp scurt. Ajută şi la imunitate şi ţine departe ridurile!

Andreea Marin, reţeta de clătite care nu îngraşă

Ingrediente:

  • 6 ouă;
  • un praf de sare;
  • 2 linguri de ulei de cocos;
  • 3/4 cană de mărime medie de lapte de cocos;
  • jumătate de cană de făină de cocos;
  • linguriță praf de copt;
  • unt/ulei de cocos pentru prăjit.

Mod de preparare:

Se separă albușurile de gălbenușuri, iar albușurile se mixează cu sare până la obținerea unui amestec bățos. Gălbenușurile se bat cu  uleiul de cocos, laptele, făina de cocos și praful de copt. Se toarnă albușul în mijlocul compoziției anterior preparate.

Se amestecă compoziția ușor, cu ajutorul unei spatule, dinspre exterior spre interior, se pune puțin unt sau ulei de cocos în tigaia lăsată la încălzit. Se gătesc clătitele în tigaie precum cele obișnuite.