Andreea Marin revine în forță la TV! Ce rol va avea Zâna Surprizelor din toamnă la PRO TV

Andreea Marin revine în forță pe micile ecrane. Zâna Surprizelor care în urmă cu câțiva ani a făcut furori la TVR se numără printre vedetele cu care PRO TV vrea să dea lovitura, din toamna aceasta.

23 aug. 2023, 14:05
Andreea Marin revine în forță la TV! Ce rol va avea Zâna Surprizelor din toamnă la PRO TV
Andreea Marin revine în forță la TV!

Andreea Marin revine în forță la TV! Postul de pe Pache Protopopescu a anunţat deja grila de toamnă, care mizează în mare parte pe producţiile consacrate precum Vocea României, Visuri la cheie şi serialele Clanul şi Las Fierbinţi.

Citește și Petiție națională | Andreea Marin comentează pe fondul scandalului „șoferul de la 2 Mai, prins drogat”: „E firesc să știe că există urmări grave și să și le asume” | EXCLUSIV

Andreea Marin revine în forță la TV!

Pe lângă aceste producții, cei de la PRO au anunțat două proiecte noi. Este vorba despre reality-show-ul Love Island şi serialul Groapa. Iar surprizele nu se opresc aici pentru că postul de televiziune din Pache Protopopescu a cooptat două noi vedete, Andreea Marin și Adrian Minune.

În timp ce Andreea Marin se numără printre vedete care şi vor face apariţia în noul show Săriţi de pe fix, prezentat de Cabral, Adrian Minune va avea un rol episodic în serialul Clanul.

Reprezentanții trustului spun că noua grilă de programe va intra în vigoare de la 1 septembrie, chiar în prima zi de toamnă.

Secretul uriaș pe care l-a dezvăluit Andreea Marin!

Cu toate că în ultima vreme nu a mai apărut atât de frecvent pe micile ecrane, prezentatoarea TV este cât se poate de activă pe rețelele de socializare. Acolo vedeta își ține constant fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Andreea Marin a fost în mod constant atentă cu corpul ei, fiind adepta unui stil de viață sănătos. Prezentatoarea TV a povestit cu mai multe ocazii despre faptul că pentru a-și menține kilogramele sub control este foarte selectivă cu alimentele pe care le consumă.

„Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme!”, declara Andreea Marin anul trecut.

Fiind o femeie extrem de ocupată, Andreea Marin a hotărât să își amenajeze propria sală de sport chiar la ea în mansardă. Astfel se poate asigura că este cât se poate de consecventă cu exercițiile fizice și sportul și, de asemenea, în acest mod poate elimina din ecuație timpul pierdut în trafic.

„Andreea știe: nu există nu se poate! Așa că mansarda mea s-a transformat într-o sală de sport cu vedere idilică, de obicei pe acest câmp pasc oi, vaci bălțate și căprițe, dar azi privirea mea s-a oprit asupra pomului înflorit de lângă gardul meu, proiectat pe cerul senin. În spate, departe, o pădure. Nicio scuză, cu așa o priveliște, să nu faci sport cu spor!”, a fost mesajul scris de Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Așadar, Andreea Marin ține cont atât de sănătate, cât și de aspect. Aceasta își rupe din timpul ei prețios pentru a face mișcare în sala amenajată chiar în casa ei. La finalul anului trecut, vedeta povestea pe rețelele de socializare care este meniul ei zilnic și care sunt orele pe care le consideră ideale pentru a mânca, astfel încât să se mențină în formă.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a povestit Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Citește și Andreea Marin, desființată pe internet după ce Violeta, fiica ei, a primit bursă de studii în SUA: „Cine are bani și pile studiază mai altfel decât ceilalți”